Închide meniul
Video

Românii, la putere în Serie B! George Puşcaş, primul gol după patru meciuri la Bari! Nedelcearu a marcat şi el pentru Palermo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2024, 18:10

George Puşcaş s-a descătuşat în Serie B şi a marcat pentru a doua etapă la rând. Internaţionalul român a înscris în Bari - Pisa

George Puşcaş, după ce a marcat pentru Bari / Profimedia

George Puşcaş a marcat primul gol la Bari, după patru etape de „secetă”. Internaţionalul român a punctat în duelul cu Venezia, din etapa a 29-a din Serie B. Meciul se vede live, în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Nedelcearu a punctat şi el în această rundă de Serie B. Fundaşul român a înscris pentru echipa sa, Palermo, în duelul de pe terenul lui Lecco.

George Puşcaş, primul gol după patru meciuri la Bari

George Puşcaş a fost titular în duelul dintre Venezia şi Bari. Atacantul a reuşit să marcheze în minutul 38, cu un şut din interiorul careului, din pasa lui Ricci.

Atacantul naţionalei României a redus din diferenţă prin golul marcat, după ce Venezia a condus cu 2-0, din minutul 16. Gazdele au deschis scorul în minutul 3, prin Gytkjaer, iar Altare a majorat diferenţa în minutul 16, în meciul care se vede live în AntenaPLAY.

Într-un alt meci din etapa a 29-a din Serie B, Ionuţ Nedelcearu a marcat pentru Palermo, în duelul de pe terenul lui Lecco. Fundaşul a punctat în minutul 37.

Reclamă

George Puşcaş a marcat al doilea gol în tricoul lui Bari, după transferul din iarnă. Atacantul a mai punctat în duelul cu Lecco, câştigat de echipa sa cu 3-1. De altfel, golurile reuşite la Bari au fost singurele din acest sezon marcate de atacantul român, după ce în prima parte a sezonului, petrecută la Genoa, nu a reuşit să marcheze deloc.

De cealaltă parte, Ionuţ Nedelcearu a reuşit să marcheze al doilea gol al sezonului, în cele 13 meciuri bifate. Fundaşul român a mai marcat într-un meci cu Cremonese, din campionat.

George Puşcaş şi-a impresionat antrenorul, după primul gol marcat la Bari

George Puşcaş şi-a impresionat antrenorul, după primul gol marcat la Bari. Atacantul român de 27 de ani a spart gheaţa în partida pe care echipa sa a disputat-o pe teren propriu, în compania celor de la Lecco.

Reclamă 4 / 0/3

Puşcaş a marcat după aproape un an la nivel de echipe de club. Ultima reuşită venise tocmai în luna martie a anului trecut.

La finalul partidei cu Lecco, Giuseppe Iachini, noul antrenor al lui Bari, a dezvăluit că Puşcaş trebuie să îşi îmbunătăţească jocul, dar se bucură că încrederea în atacantul român a fost răsplătită prin gol. Chiar dacă Puşcaş nu traversa o perioadă bună şi nu avea realizări, Iachini a simţit că trebuie să aibă răbdare cu atacantul român şi a decis să nu îl schimbe, înainte ca acesta să ducă scorul la 2-0:

„Experiența acumulată m-a învățat de-a lungul anilor că trebuie să ai răbdare, să rămâi alături de atacanți, chiar dacă nu sunt extraordinari. Nu am simţit că trebuie să îl schimb şi am aşteptat. Pușcaș trebuie să se îmbunătățească, dar azi am fost răsplătit pentru că golul a venit”, a declarat Giuseppe Iachini, noul antrenor al lui Bari, potrivit tuttomercatoweb.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și