Închide meniul

George Puşcaş şi-a impresionat antrenorul, după primul gol marcat la Bari: „Am fost răsplătit”. Dezvăluirea italianului

Alex Masgras Publicat: 11 februarie 2024, 10:07

Reclamă
George Puşcaş şi-a impresionat antrenorul, după primul gol marcat la Bari: „Am fost răsplătit. Dezvăluirea italianului

George Puşcaş s-a descătuşat în Serie B şi a marcat pentru a doua etapă la rând. Internaţionalul român a înscris în Bari - Pisa

George Puşcaş, după ce a marcat pentru Bari / Profimedia

George Puşcaş şi-a impresionat antrenorul, după primul gol marcat la Bari. Atacantul român de 27 de ani a spart gheaţa în partida pe care echipa sa a disputat-o pe teren propriu, în compania celor de la Lecco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bari s-a impus cu 3-1, iar George Puşcaş a marcat golul al doilea al gazdelor. Acesta a fost primul gol marcat de Puşcaş de la împrumutul din această iarnă de la Genoa. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd LIVE în AntenaPLAY.

George Puşcaş şi-a impresionat antrenorul, după primul gol marcat la Bari

Puşcaş a marcat după aproape un an la nivel de echipe de club. Ultima reuşită venise tocmai în luna martie a anului trecut.

La finalul partidei cu Lecco, Giuseppe Iachini, noul antrenor al lui Bari, a dezvăluit că Puşcaş trebuie să îşi îmbunătăţească jocul, dar se bucură că încrederea în atacantul român a fost răsplătită prin gol. Chiar dacă Puşcaş nu traversa o perioadă bună şi nu avea realizări, Iachini a simţit că trebuie să aibă răbdare cu atacantul român şi a decis să nu îl schimbe, înainte ca acesta să ducă scorul la 2-0:

„Experiența acumulată m-a învățat de-a lungul anilor că trebuie să ai răbdare, să rămâi alături de atacanți, chiar dacă nu sunt extraordinari. Nu am simţit că trebuie să îl schimb şi am aşteptat. Pușcaș trebuie să se îmbunătățească, dar azi am fost răsplătit pentru că golul a venit”, a declarat Giuseppe Iachini, noul antrenor al lui Bari, potrivit tuttomercatoweb.com.

Reclamă

George Puşcaş, primul său gol pentru Bari

Pentru această partidă, antrenorul Giuseppe Ianchini a contat pe Malcom Edjouma și pe George Pușcaș încă din primul minut.

Echipa celor doi a trecut la conducerea partidei încă din prima repriză. Mai exact, în minutul 26, gazdele au deschis scorul prin Benali.

În repriza secundă, primul gol al celor de la Bari a fost marcat chiar de George Pușcaș! Atacantul echipei naționale a reușit să înscrie, după ce a primit o pasă din partea lui Maita.

Reclamă 4 / 0/3

După reușită, românul a mai rămas 9 minute pe teren. A fost schimbat în minutul 62, cu Nasti. Tot gazdele aveau să marcheze și în minutul 69, prin Sibilli, care a înscris din pasa lui Dorval.

Bari se află pe locul 12 după 24 de etape, cu 30 de puncte. Pentru echipa atacantului român urmează duelul de etapa viitoare cu FeralpiSalo, pe teren propriu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și