Închide meniul
VIDEO

Sampdoria – Pisa 0-2 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Victorie uriaşă pentru echipa lui Marius Marin

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 august 2023, 23:20

Sampdoria – Pisa 0-2 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Victorie uriaşă pentru echipa lui Marius Marin

Marius Marin este anunţat titular în Sampdoria - Pisa, 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimedia

Sampdoria – Pisa 0-2 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Echipa lui Marius Marin a obţinut o victorie uriaşă pe terenul formaţiei antrenate de Andrea Pirlo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria din prima etapă, echipa lui Pirlo a căutat să obţinut a doua victorie. Planurile lui Pirlo au fost date peste cap de Pisa, echipa la care Marius Marin a fost titular.

VEZI AICI  VIDEO ÎN ANTENAPLAY SAMPDORIA – PISA 

VIDEO Sampdoria – Pisa 0-2

Min. 90+5: FINAL DE MECI! Pisa a dat lovitura şi a câştigat în deplasarea de la Sampdoria.

Min. 59: Sampdoria – Pisa 0-2! Arena a reuşit să majoreze diferenţa pentru echipa sa, după ce a marcat un gol superb, printr-un şut în forţă de la marginea careului. Imediat după gol, Arena a izbucnit în lacrimi.

Reclamă

Min. 14: Sampdoria – Pisa 0-1. Tramoni a profitat de gafa uriaşă a lui Stankovic, care a trimis mingea direct la el, iar jucătorul de la Pisa nu a iertat.

Min. 1: A început partida.

Sampdoria – Pisa LIVE VIDEO, 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

Sampdoria: Stankovic – Depaoli, Ferrari, Murru, Giordano – Stojanovic, Askildsen, Yepes – Verre, La Gumina, Pedrola.

Pisa: Nicolas – Hermannsson, Canestrelli, Leverbe, Berautto – D’Alessandro, Marin – Arena, Veloso, Tramoni – Moreo.

Andrea Pirlo, antrenorul celor de la Sampdoria, a spus că se anunţă a fi o partidă extrem de dificilă. Gazdele din acest meci au retrogradat în sezonul trecut din Serie A, iar în această stagiune obiectivul „Il Doria” este revenirea în prima ligă. Cele două formații s-au mai întâlnit de 2 ori, în 1990 și în 1991. Ambele dueluri au fost câștigate de către Sampdoria.

Este o partidă importantă pentru că jucăm pentru prima dată acasă în fața suporterilor și a noilor proprietari. Cu siguranță va trebui să facem un joc bun, să înfruntăm o echipă care joacă fotbal. Îl cunosc pe Aquilani. Am început cu un rezultat bun la Ternana și vrem să continuăm pe acest drum.

Suntem abia la început. Trebuie să ne îmbunătățim în toate„, a spus Andrea Pirlo înaintea partidei.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a reușit „dubla”! Belgianul, eroul oltenilor la un meci vital 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și