Închide meniul

Sampdoria – Pisa şi Catanzaro – Ternana, exclusiv în AntenaPLAY, în etapa a doua din Serie B

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 august 2023, 14:28

Sampdoria – Pisa şi Catanzaro – Ternana, exclusiv în AntenaPLAY, în etapa a doua din Serie B

Sampdoria - Pisa şi Catanzaro - Ternana, exclusiv în AntenaPLAY

Marius Marin, în tricoul celor de la Pisa / Profimediaimages

Sampdoria – Pisa şi Catanzaro – Ternana, exclusiv în AntenaPLAY. Partidele contează pentru etapa a 2-a a noului sezon din eșalonul secund al fotbalului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Sampdoria și Pisa va avea loc va avea loc pe data de 25 august, de la ora 21:30. Meciul dintre Catanzaro și Teranana se va juca pe 27 august, de la ora 21:30. Ambele meciuri vor putea fi urmărite exclusiv în AntenaPLAY.

Sampdoria – Pisa şi Catanzaro – Ternana, exclusiv în AntenaPLAY. Echipa lui Marius Marin caută prima victorie a noului sezon

Cei de la Pisa vor debuta în noul sezon din Serie B, împotriva celor de la Sampdoria, exclusiv în AntenaPLAY. Chiar dacă competiția se află în etapa a 2-a, echipa lui Marius Marin nu a debutat încă în noul sezon al eșalonului secund din Italia.

Partida cu Sampdoria se anunță una dificilă pentru cei de la Pisa. Gazdele din acest meci au retrogradat în sezonul trecut din Serie A, iar în această stagiune obiectivul „Il Doria” este revenirea în prima ligă. Cele două formații s-au mai întâlnit de 2 ori, în 1990 și în 1991. Ambele dueluri au fost câștigate de către Sampdoria.

În prima etapă de Serie B, Sampdoria s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Ternana, echipă la care este legitimat Andrei Mărginean, mijlocaș care este împrumutat de la Sassuolo.

Reclamă

Catanzaro – Ternana, 27 august, de la 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Partida dintre Catanzaro și Ternana ar putea reprezenta debutul lui Andrei Mărginean la formația oaspete. Acesta a fost împrumutat de către Sassuolo în Serie B. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani a ajuns în Italia, la Sassuolo, de la CS Zlatna, în anul 2018.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 8 ori, în sezoanele anterioare. Oaspeții stau mai bine la capitolul victorii, cu 6 victorii în meciurile directe. De cealaltă parte, cei de la Catanzaro au câștigat au câștigat 2 partide. Ultimul meci direct a avut loc în 2021, în perioada în care cele două formații jucau în Serie C. Atunci, Catanzaro s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1.

În prima etapă a noului sezon din Serie B nou promovata Catanzaro a obținut un punct din partida cu Cremonese, fosta echipă a lui Vlad Chiricheș. Meciul dintre Catanzaro și formația retorgradată din Serie A s-a încheiat cu scorul de 0-0. De cealaltă parte, Teranana a fost învinsă de către cei de la Sampdoria, în prima etapă, cu scorul de 1-2.

Reclamă 4 / 0/3

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și