Închide meniul

Sampdoria – Spezia 2-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dubla lui Depaoli a adus cele 3 puncte pentru echipa lui Andrea Pirlo

Alex Masgras Publicat: 24 noiembrie 2023, 23:20

Reclamă
Sampdoria – Spezia 2-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dubla lui Depaoli a adus cele 3 puncte pentru echipa lui Andrea Pirlo

Sampdoria - Spezia e LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Jucătorii Sampdoria, într-un meci din Serie B / Profimedia

Sampdoria – Spezia a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Echipa pregătită de Andrea Pirlo s-a impus cu 2-1 în duelul de pe teren propriu cu Spezia, graţie dublei lui Depaoli, într-un duel important în ceea ce priveşte evitarea retrogradării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea acestui meci, Sampdoria se afla pe locul 14, cu 13 puncte. După acest succes, echipa lui Andrea Pirlo a urcat o poziţie în clasament şi a ajuns la 16 puncte. De partea cealaltă, Spezia este pe locul 18, cu 10 puncte. Meciurile din Serie B se văd în AntenaPLAY. Celălalt meci la etapei din Serie B care va fi transmis în AntenaPLAY este Parma – Modena (sâmbătă, ora 15:00).

Sampdoria – Spezia e LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Fluier final în Sampdoria – Spezia 2-1! Dubla lui Depaoli aduce 3 puncte importante pentru echipa lui Andrea Pirlo.

Min. 78 în Sampdoria – Spezia 2-1: Depaoli a realizat dubla şi a readus gazdele în avantaj.

Min. 17 în Sampdoria – Spezia 1-1: Kouda a restabilit egalitatea.

Reclamă

Min. 11 în Sampdoria – Spezia 1-0: Depaoli a deschis scorul pentru gazde la capătul unei faze superbe.

Min. 1: A început Sampdoria – Spezia.

Pauza internaţională s-a încheiat, iar partidele din Serie B revin cu un duel important din subsolul clasamentului. Sampdoria va primi vizita celor de la Spezia, în primul meci al etapei cu numărul 14 din Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa pregătită de Andrea Pirlo se află pe locul 14, cu 13 puncte, în timp ce Spezia este pe locul 18, cu 10 puncte.

Sampdoria vine după două victorii, pe teren propriu cu Palermo, scor 1-0, şi 2-0 pe terenul celor de la Modena, echipe care luptă pentru promovare în acest sezon.

De partea cealaltă, Spezia vine după două rezultate de egalitate cu Lecco şi Ternana. De altfel, Spezia are o singură victorie în acest sezon, la finalul lunii septembrie, 2-1 pe terenul lui FeralpiSalo.

Sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit în Serie A, acolo unde Spezia s-a impus pe teren propriu cu 2-1 în meciul din tur, în timp ce meciul de pe terenul celor de la Sampdoria s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Echipele de start în Sampdoria – Spezia

Sampdoria: Stankovic, Depaoli, Ghilardi, Gonzalez, Giordano, Kasami, Yepes, Vieira, Verre, Borini, Esposito.

Spezia: Dragowski, Elia, Esposito, Moro, Amian, Cassata, Nikolaou, Antonucci, Bertola, Kouda, Verde.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și