Închide meniul
Video

Sebastiano Esposito, gol superb în Genoa – Bari! Atacantul împrumutat de la Inter Milano a marcat din lovitură liberă

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 mai 2023, 22:35

Sebastiano Esposito, gol superb în Genoa - Bari!

Sebastiano Esposito, într-un meci din Serie B / Profimedia Images

Sebastiano Esposito, gol superb în Genoa – Bari. Atacantul împrumutat de la Inter Milano a egalat scorul, după ce Genoa deschisese tabela prin Sabelli. Genoa – Bari e LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastiano Esposito a marcat în minutul 20, execuţia lui fiind una de efect. Portarul lui Genoa nu a avut cum să intervină.

Sebastiano Esposito, gol superb în Genoa – Bari!

Radu Drăguşin a început Genoa – Bari ca titular. George Puşcaş se află pe banca de rezerve, în timp ce Denis Drăguş nu este în lot pentru acest meci.

Radu Drăguşin este jucătorul de la Genoa care a evoluat cele mai multe minute în acest sezon de Serie B.

Genoa a promovat deja direct în Serie A.

Reclamă

Genoa a deschis scorul prin Sabelli, Esposito a egalat din lovitură liberă, dar Genoa a preluat ulterior conducerea, prin Albert.

Radu Drăguşin, dorit în Bundesliga! Florin Manea: „Există foarte mare interes”

Radu Drăguşin e dorit în Bundesliga, a anunţat impresarul jucătorului, Florin Manea.

E privit foarte bine, e cel mai folosit jucător. A și înscris patru goluri, e foarte apreciat. Planul nostru era să joace la Genoa măcar încă un an, dar există foarte mare interes. Nu pot să zic sută la sută că asta se va întâmpla. În mare parte, asta se va întâmpla, dar nu se știe niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

Se pot schimba lucrurile. Sunt foarte mulțumit și eu de cum a evoluat și de cum a crescut în joc. E foarte iubit. Am fost câteva zile cu el, e foarte iubit de toți oamenii. Am asistat la sărbătoarea din teren. Am fost impresionat de cât de mult îl iubesc oamenii aici.

E un interes din Germania pentru Radu, dar nu pot să spun ce club. Există interes, se discută să se facă o ofertă, dar deocamdată e la nivel de discuții. Eu am comunicat cam ce ar vrea Genoa. Dacă ei vor dori să înainteze o ofertă, atunci va deveni oficial. Dacă nu, pot să spună ‘E prea mult pentru noi’”, a declarat Florin Manea pentru digisport.ro.

Radu Drăguşin, dorit şi de Napoli!

Radu Drăguşin este dorit şi de Napoli. Internaţionalul român de 21 de ani este pe lista campioanei Italiei, care vrea să se întârească pentru sezonul viitor, după ce a cucerit primul titlu după o pauza de 33 de ani.

Radu Drăguşin a fost un jucător de bază în acest sezon la Genoa, formaţia reuşind să promoveze în Serie A. Fundaşul central a atras atenţia mai multor cluburi europene de top, printre care şi Napoli.

Presa din Italia anunţă că Napoli a pus ochii pe Radu Drăguşin. Oficialii trupei lui Luciano Spalletti se pare că îl monitorizează pe internaţionalul român, după cum anunţă site-ul napolicalciolive.com.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă

 

Recomandări
  • Sebastiano Esposito, gol superb în Genoa – Bari
  • Atacantul împrumutat de la Inter a marcat din lovitură liberă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și