Închide meniul
VIDEO

Spezia – Bari 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Echipa lui Malcom Edjouma, învinsă surprinzător în etapa a 17-a din Serie B

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 23:27

Reclamă
Spezia – Bari 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Echipa lui Malcom Edjouma, învinsă surprinzător în etapa a 17-a din Serie B

Malcom Edjouma, în tricoul celor de la Bari / Profimedia Images

Malcom Edjouma, în tricoul celor de la Bari / Profimedia Images

Spezia – Bari 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Partida a contat pentru etapa a 17-a a sezonului din eșalonul secund al fotbalului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soarta acestui meci a fost stabilită abia în minutul 84, de golul lui Daniele Verde. După acest rezultat, Spezia, care a avut și un om eliminat în prelungiri, a urcat, cel puțin pentru moment, pe locul al 16-lea, cu 16 puncte. De cealaltă parte, până la următoarele meciuri, Bari a rămas pe locul al 9-lea, cu 21 de puncte. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY!

Spezia – Bari 1-0 în AntenaPLAY

Min. 90+4: Zurkowski, jucătorul lui Spezia, a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat!

Min. 84: Spezia – Bari 1-0! Daniele Verde a deschis scorul, cu un șut din interiorul careului!

Min. 67: Malcom Edjouma a fost introdus în teren! I-a luat locul lui Koutsoupias!

Reclamă

Min. 1: A început duelul dintre Spezia și Bari!

Echipele de start pentru duelul dintre Spezia și Bari:

Spezia (4-3-2-1): Zoet; Amian, Hristov, Nikolaou, Elia; Bandinelli, S. Esposito, Kouda; Verde, Antonucci; P. Esposito.

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Ekdal, Dragowski, Cassata, Gelashvili, Moro, Muhl, Pieta, Bertola, Candelari, Krollis, Zurkowski, Cipot.

Bari (4-3-3): Brenno; Dorval, Di Cesare, Vicari, Ricci; Koutsoupias, Benali, Maita; Aramu, Nasti, Achik.

Rezerve: Astrologo, Matino, Faggi, Acampora, Frabotta, Morachioli, Edjouma, Pissardo, Ahmetaj, Bellomo, Pucino, Zuzek.

Spezia primește vizita celor de la Bari după ce, în etapa precedentă din Serie B, s-a impus în fața lui Ascoli, cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, echipa lui Edjouma a câștigat, tot cu scorul de 2-1, duelul cu Sudtirol, din etapa a 18-a.

În cazul unei victorii în această seară, gazdele se pot apropia de locurile care duc la salvarea de la retrogradare. În momentul de față, Spezia este în „zona roșie” a clasamentului, la 4 puncte de locul al 15-lea, ultima poziție care garantează rămânerea în Serie B.

De cealaltă parte, Bari se poate apropia, cel puțin pentru moment, de locul al 8-lea, care duce la barajul de promovare în Serie A.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna martie a anului 2018. La momentul respectiv, meciul s-a jucat pe terenul celor de la Bari și s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Reclamă

Schimbare totală! Ce se întâmplă acum cu Malcom Edjouma la Bari

Schimbare totală în ceea ce îl priveşte pe Malcom Edjouma! Jucătorul francez împrumutat de FCSB la Bari ar putea deveni titular la echipa din Serie B.

Malcom Edjouma a fost acum lăudat de presa din Italia. Şi antrenorul său de la Bari, Pasquale Marino, pare impresionat de ultimele evoluţii ale francezului.

„Un Edjouma în creștere. În ultimele meciuri, fostul jucător al Stelei (n.r. FCSB) a dat dovadă de un fotbal mai proactiv decât în ​​trecut. Vești bune pentru mijlocașul lui Marino care, încetul cu încetul, îmbrățișează calitățile fotbalistului marocan, despre care s-a vorbit atât de mult în momentul sosirii sale la echipă.

Râuri de cerneală au fost, de fapt, irosite pe Edjouma, chiar și în timpul crizei sale. De la obiect misterios la posibil pion important al echipei. Este momentul să-i dăm acum un tricou de titular lui Edjouma sau mai sunt și alți pași de făcut și jucătorul trebuie să mai transpire pentru o șansă de la început?”, au scris cei de la tuttobari.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și