Închide meniul
VIDEO

Sudtirol – Catanzaro 0-1 și Venezia – Parma 3-2, exclusiv în AntenaPLAY. Echipa românilor, prima înfrângere din acest sezon

Dan Roșu Publicat: 7 octombrie 2023, 19:10

Reclamă
Sudtirol – Catanzaro 0-1 și Venezia – Parma 3-2, exclusiv în AntenaPLAY. Echipa românilor, prima înfrângere din acest sezon

Sudtirol - Catanzaro 0-1 Venezia - Parma 3-2

Valentin Mihăilă / Profimedia

Sudtirol – Catanzaro 0-1 și Venezia – Parma 3-2 au fost exclusiv în AntenaPLAY. Echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă a suferit prima înfrângere din acest sezon de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După rezultatul înregistrat în primul meci al zilei, Sudtirol este pe locul 10, cu 10 puncte, în timp ce Catanzaro e pe poziția a 4-a, cu 18 puncte. După a doua partidă, Venezia a urcat pe locul 3, cu 18 puncte, în timp ce Parma rămâne, cel puțin momentan, lider, cu 20 de puncte.

Venezia – Parma 3-2

Min 90+3: Venezia – Parma 3-2! Colak a redus din diferență, în prelungirile meciului. Reușita a fost validată cu ajutorul arbitrajului video.

Min 78: Venezia – Parma 3-1! Ellertsson a majorat diferența gazdelor

Min 63: Venezia – Parma 2-1! Tessman a readus gazdele la conducere!

Reclamă

Min 59: Schimbare la Parma! A ieșit Dennis Man și a intrat Valentin Mihăilă

Min 53: Venezia – Parma 1-1. Benedyczak a transformat lovitura de la 11 metri

Min 52: Penalty pentru Parma, după un henț în careul gazdelor.

Reclamă 4 / 0/3

Min 46: Venezia – Parma 1-0! Gazdele au deschis scorul chiar la prima fază a reprizei secunde, prin Busio

Min 45: Pauză!

Min 12: Venezia – Parma 0-0! Bară pentru gazde, după un șut trimis de Benedyczak

Min 1. Venezia – Parma 0-0: A început meciul!

Venezia – Parma, echipele de start:

Venezia: Bruno – Candela, Altare, Idzes, Zampano – Lella, Busio, Tessmann, Ellertsson – Pohjanpalo, Gytkjaer

Rezerve: Andersen, Bjarkason, Busato, Cheryshev, Dembele, Grandi, Johnsen, Modolo, Olivieri, Pierini, Purg, Ullmann

Reclamă

Parma: Chichizola – Di Chiara, Del Prato, Osorio, Coulibaly – Bernabe, Hernani Jr.- Benedyczak, Sohm, Dennis Man – Bonny

Rezerve: Turk, Corvi, Balogh, Begic, Ansaldi, Colak, Hainaut, Mihaila, Circati, Zagaritis, Haj Mohamed

Sudtirol – Catanzaro 0-1 și Venezia – Parma (sâmbătă, 17:15), exclusiv în AntenaPLAY

Min. 90+5: Sudtirol – Catanzaro 0-1! Final de meci

Min. 46: A început a doua repriză!

Pauză! Catanzaro o conduce cu 1-0, în deplasare, pe Sudtirol

Min. 43: Sudtirol – Catanzaro 0-1! Pietro Iemmello a deschis scorul cu un şut superb

Update: A început Sudtirol – Catanzaro!

Venezia – Parma este derby-ul de clasament al etapei a noua. Gazdele sunt pe 3, la 5 puncte de liderul pentru care evoluează Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Cruciații sunt singurii neînvinși după primele 8 etape și speră să rămână așa și după deplasarea de la Venezia, teren unde gazdele au pierdut un singur duel în acest sezon, 1-3 cu Palermo.

Motivul pentru care Dennis Man a refuzat să plece de la Parma

Motivul pentru care Dennis Man a refuzat să plece de la Parma a fost dezvăluit de presa din Italia. Jucătorul cotat la 3.2 milioane de euro are un început spectaculos de Serie B şi a marcat două goluri în direct în AntenaPLAY.

Man mai are contract până în vara lui 2025 cu Parma, dar el putea juca în Serie A încă din acest an. A refuzat însă ofertele venite pe numele lui pe masa lui Giovanni Becali.

Conform Tuttomercatoweb, relaţia excelentă pe care o are cu antrenorul Fabio Pecchia. Fostul jucător de la FCSB e sigur că va urca cu Parma în Serie A şi, după un sezon de vis, ar putea primi oferte mult mai tentante.

„Este o călătorie și suntem cu toții fericiți, în primul rând el, pentru că se simte bine și este capabil să ofere continuitate.

L-am avut de la început și, în afară de o mică pauză din cauza unei mici probleme, a fost mereu apt. Ne poate face să vedem viitorul cu mai multă încredere, dar putem accelera acest proces de creștere pentru toată lumea”, a declarat Pecchia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și