Închide meniul

Transferul lui George Puşcaş, în linie dreaptă! Cu cine va semna după ce a fost dorit de FCSB, CFR Cluj şi echipe din Serie B

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 ianuarie 2024, 10:49

Reclamă
Transferul lui George Puşcaş, în linie dreaptă! Cu cine va semna după ce a fost dorit de FCSB, CFR Cluj şi echipe din Serie B

Transferul lui George Puşcaş a intrat în linie dreaptă

George Puşcaş, în timpul unui meci al celor de la Genoa / Profimedia

Transferul lui George Puşcaş a intrat în linie dreaptă şi urmează să se realizeze în următoarele ore. Jurnaliştii italieni au anunţat cu cine s-a decis să semneze atacantul de 27 de ani, care a ajuns rezervă la Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puşcaş este dorit în Liga 1 de CFR Cluj şi FCSB, dar nu este dispus să revină în România. Va continua în Italia, dar în Serie B, la Bari. Se va lupta pentru promovare LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Transferul lui George Puşcaş a intrat în linie dreaptă

Potrivit tuttobari.com, negocierile dintre şefii celor două echipe s-au încheiat cu succes. George Puşcaş va fi prezentat, cel mai probabil, în finalul acestei săptămâni.

Ciro Polito (n.r. directorul sportiv al lui Bari) şi-a găsit, definitiv, un atacant. Clubul alb-roşu îl vrea pe Puşcaş şi s-au purtat discuţii intense în ultimele zile. Bari încearcă să închidă rapid afacerea, încă de mâine (n.r. vineri).

Clubul este dispus să facă o cheltuială financiară importantă, ţinând cont de preţul de transfer şi de salariu„, a transmis sursa citată anterior.

Reclamă

Genoa a plătit, în vară, 3 milioane de euro pentru a-l transfera de la Reading. Puşcaş primeşte un salariu anul de aproximativ 900.000 de euro, care nu putea fi achitat de CFR Cluj sau FCSB.

George Puşcaş, variantă de lux pentru FCSB

Puşcaş a jucat doar 283 de minute în acest sezon pentru Genoa şi şi-a trecut în cont un singur assist. Acesta este motivul pentru care internaţionalul român are zilele numărate la echipa de la care tocmai a plecat Radu Drăguşin pentru 30 de milioane de euro.

Varianta ideală pentru FCSB era un împrumut al vârfului de 27 de ani, cu o clauză prin care grifonii să plătească şi un procent important din salariu. Gigi Becali a recunoscut că l-a tentat ideea de a-l transfera pe jucătorul care a fost titularizat de Edi Iordănescu în mai multe meciuri din preliminariile EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Un atacant vreau să iau, un atacant bun. Puşcaş, da, dar pot eu să-l iau pe Puşcaş? Să vorbesc cu Meme. Are salariu mare la Genoa. E greu să-i dau salariul ăla mare. E greu să îi dau eu salariul ăsta”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

În afară de Bari, şi alte echipe din Italia s-au luptat pentru semnătura lui George Puşcaş. Compo, Parma şi Spezia i-au făcut marcaj strâns atacantului de 27 de ani cotat la două milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și