Închide meniul

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul

Alex Ioniță Publicat: 13 aprilie 2024, 19:31

Reclamă
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Spezia 2-0

Iată ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0. Românii nu au marcat în această partidă, însă specialiștii au apreciat prestația celor doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul din Serie B a făcut un pas important în lupta pentru promovare, după 2-0 cu Spezia. Pentru Parma au marcat Hernani și Charpentier. Meciul s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY.

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0

Specialiștii de la sofascore.ro au venit cu verdictul legat de prestația jucătorilor imediat după finalul partidei.

Dennis Man a fost notat cu 7,2, numărându-se printre jucătorii cu cele mai mari note din echipa Parmei.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a primit nota 7. Fostul jucător de la Universitatea Craiova a fost schimbat de antrenorul Fabio Pecchia în minutul 60. În locul său a intrat Charpentier, care a marcat ultimul gol al partidei, în minutul 87.

Reclamă

Omul meciului a fost desemnat Hernani, care a primit nota de 7,9.

În momentul de față, Parma se află pe primul loc în Serie B, cu 69 de puncte după 33 de meciuri jucate. Echipa lui Fabio Pecchia are 5 puncte avans față de locul al 2-lea, care este ocupat de Como.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund

Victor Becali a făcut anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund, în Bundesliga. Impresarul a dat detalii despre mutarea momentului.

Fostul jucător are un sezon de vis în Serie B, competiție care poate fi urmărită exclusiv în AntenaPLAY! Datorită evoluțiilor bune de la Parma, românul le-ar fi atras atenția oficialilor de la Dortmund.

Impresarul este de părere că formația din campionatul Germaniei este interesată de transferul lui Dennis Man, având în vedere că românul ar fi acum în atenția mai multor cluburi.

Totodată, Victor Becali este de părere că o ofertă oficială a celor de la Borussia nu poate apărea înainte de EURO 2024.

”Că Dortmund e interesată, eu cred că e interesată. Man e un jucător care e în atenția multor cluburi, dar că ar da 12, că ar da 14, chestia asta mi se pare neprofesionistă. Avem și noi povestea noastră cu Rahmani, că Benfica dă 8 milioane. Dar n-a întrebat și Benfica asta: “Cât vreți pe el?”? Orice echipă care e interesată de un jucător întreabă cât ar putea să coste. Nu vine și zice că dă 8, că poate ceri 7.

Oamenii au fost la Parma, au văzut meciuri, nimeni în momentul de față nu face o ofertă. Legal nici nu se poate. Că multe echipe se duc și îl văd, pentru că este un jucător într-un moment foarte bun, sigur. Sunt speculații de presă, discuții, nici nu se poate face o ofertă oficială. Se poate specula, dar nu poate să știe nici Marcel Răducanu, nici jurnalistul care a scris.

Urmează EURO, se pot întâmpla multe. Dar că există interes și că e un jucător interesant pentru multe echipe e un lucru cert. Important e că el este într-un moment bun și lumea se uită la el. Și eu zic că Parma promovează anul ăsta și atunci sigur că lucrurile vor sta cu totul și cu totul altfel”, a spus Victor Becali, potrivit sptfm.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și