Închide meniul

Valentin Mihailă, criticat după prestația din Parma – Cittadella 2-0. Cum au descris italienii evoluția atacantului român

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2023, 9:56

Reclamă
Valentin Mihailă, criticat după prestația din Parma – Cittadella 2-0. Cum au descris italienii evoluția atacantului român

Valentin Mihailă, criticat după prestația din Parma - Cittadella 2-0

Valentin Mihăilă, în timpul meciului dintre Parma și Cittadella / Profimediaimages

Valentin Mihailă, criticat după prestația din Parma – Cittadella 2-0. Jurnaliștii italieni au analizat evoluția românului din ultimul meci al echipei sale. Jocul românului nu a fost considerat unul bun de către presa din peninsulă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a învins-o pe Cittadella, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în a 2-a etapă a noului sezon de Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY. În cadrul acestui meci, Mihăilă a intrat pe teren în minutul 60.

Valentin Mihailă, criticat după prestația din Parma – Cittadella 2-0. Atacantul român a fost catalogat drept „inutil”

La finalul meciului dintre Parma și Cittadella, jurnaliștii italieni de la tuttomercatoweb.com au analizat prestația jucătorilor și le-au oferit câte o notă, pe baza prestației din teren.

Valentin Mihăilă, care a intrat pe teren în minutul 60, a primit una dintre cele mai mici note, anume 5,5. Pe lângă notă, italienii au analizat prestația acestuia și l-au catalogat pe jucător drept „inutil”:

„Nu este foarte lucid în a gestiona contraatacurile. A părut să aibă o mare dorință de a face bine, însă s-a încăpățânat de prea multe ori să joace inutil. A făcut alegeri greșite”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

Reclamă

De asemenea, și coechipierul lui Mihăilă din atacul „cruciaților”, Bonny, a primit tot nota 5,5 din partea jurnaliștilor din peninsulă. Cea mai mare notă din echipa gazdelor a fost obținută de spaniolul Bernabe. Acesta a fost evaluat cu scorul de 7,5 din 10, după ce a reușit să marcheze și un gol.

Parma – Cittadella 2-0

Meciul din etapa a 2-a a noului sezon din Serie B s-a încheiat cu victoria celor de la Parma. Gazdele au deschis rapid scorul, prin Benedyczak, care a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 2.

Al doilea gol a fost marcat în debutul reprizei secunde. Atunci, Bernabe a marcat după ce a primit o pasă de la Tjas Berg.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, echipa la care sunt legitimați Valentin Mihăilă și Dennis Man se află pe prima poziție a eșalonului secund italian, cu două victorii din tot atâtea posibile. De cealaltă parte, Cittadella ocupă poziția a 8-a, cu 3 puncte după primele 2 meciuri jucate.

Catanzaro – Ternana, 27 august, de la 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Partida dintre Catanzaro și Ternana ar putea reprezenta debutul lui Andrei Mărginean la formația oaspete. Acesta a fost împrumutat de către Sassuolo în Serie B. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani a ajuns în Italia, la Sassuolo, de la CS Zlatna, în anul 2018.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 8 ori, în sezoanele anterioare. Oaspeții stau mai bine la capitolul victorii, cu 6 victorii în meciurile directe. De cealaltă parte, cei de la Catanzaro au câștigat au câștigat 2 partide. Ultimul meci direct a avut loc în 2021, în perioada în care cele două formații jucau în Serie C. Atunci, Catanzaro s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1.

În prima etapă a noului sezon din Serie B nou promovata Catanzaro a obținut un punct din partida cu Cremonese, fosta echipă a lui Vlad Chiricheș. Meciul dintre Catanzaro și formația retorgradată din Serie A s-a încheiat cu scorul de 0-0. De cealaltă parte, Teranana a fost învinsă de către cei de la Sampdoria, în prima etapă, cu scorul de 1-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și