Închide meniul

Valentin Mihăilă, în lotul celor de la Parma pentru primul meci al sezonului. Ce a spus antrenorul despre situația echipei

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2023, 21:33

Valentin Mihăilă, în lotul celor de la Parma pentru primul meci al sezonului. Ce a spus antrenorul despre situația echipei

Valentin Mihăilă, în lotul celor de la Parma pentru primul meci al sezonului

Valentin Mihăilă, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Valentin Mihăilă, în lotul celor de la Parma pentru primul meci al sezonului. Fotbalistul român și-a revenit după accidentarea suferită la ultima acțiune a echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eroul de la Lucerna” s-a accidentat chiar în partida cu Elveția, meci în care a fost decisiv pentru selecționata lui Edi Iordănescu, în care a marcat de două ori. Acum, acesta este gata pentru noul sezon din Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă, în lotul celor de la Parma pentru primul meci al sezonului. Pe cine se va baza antrenorul pentru duelul cu Bari

Parma își va juca primul meci oficial pe data de 12 august, împotriva celor de la Bari, în Coppa Italia. Astfel, înaintea partidei, Fabio Pecchia, antrenorul echipei, a anunțat lotul pe care îl va avea la dispoziție pentru acest duel.

Acesta se va baza și pe serviciile lui Valentin Mihăilă, care a revenit din accidentare, dar și pe Dennis Man, care a fost utilizat și în meciurile amicale ale clubului din peninsulă.

Lotul Parmei, pentru duelul din Coppa Italia:

Reclamă

De asemenea, antrenorul celor de la Parma a lăsat de înțeles, la conferința de presă premergătoare partidei din Coppa Italia, că dorește ca echipa sa să mai efectueze transferuri. Acesta vrea ca lotul să fie întărit pentru debutul noului sezon din Serie B, care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

„Lucrez cu ce am la dispoziție. Nu știu ce se va întâmpla. Piața transferurilor este ca un șantier în lucru pentru toată lumea, chiar și pentru Parma.

Trebuie să evaluăm situația individuală a fiecărui jucător. Până la 1 septembrie (n.r. Atunci când se încheie perioada de transferuri) se pot întâmpla multe”, a spus antrenorul celor de la Parma, citat de parmalive.com.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Dennis Man și a lui Valentin Mihăilă va debuta în noul sezon de Serie B, pe teren propriu, împotriva celor de la Feralpisalo. Meciul va avea loc pe data de 20 august, de la ora 21:30 și este următoarea partidă pe care italienii o vor disputa, după meciul cu Bari din Coppa Italia.

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor rămâne la Parma

Giovanni Becali a pus capăt zvonurilor legate de o posibilă plecare a celor doi români de la Parma. În privința lui Dennis Man, impresarul a declarat că mai are doi ani de contract cu gruparea din Serie B.

De cealaltă parte, despre Valentin Mihăilă, Giovanni Becali a mărturisit că acesta trebuie să se recupereze după perioada de inactivitate. Impresarul speră ca cei doi internaționali români să facă un sezon bun la Parma.

„Dennis Man și Vali Mihăilă vor continua la clubul de care aparțin. La un moment dat, a fost interes pentru Man de la Fenerbahce, dar el mai are încă doi ani și jumătate de contract cu Parma si va rămâne pe loc.

În aceeași situație este și Mihăilă, care are de parcurs o perioadă de recuperare. Sper ca amândoi să facă un sezon bun în Serie B și să devină fotbaliști determinanți pentru Parma”, a declarat Giovanni Becali, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și