Închide meniul
VIDEO

Valentin Mihăilă, ipostază inedită la Parma: „Cine este cel mai bun cântăreţ din echipă?”. Cum s-a descurcat românul

Alex Masgras Publicat: 6 februarie 2024, 17:52

Reclamă
Valentin Mihăilă, ipostază inedită la Parma: „Cine este cel mai bun cântăreţ din echipă?. Cum s-a descurcat românul

Valentin Mihăilă, ipostază inedită la Parma

Valentin Mihăilă / Twitter Parma

Valentin Mihăilă a fost surprins într-o ipostază inedită la Parma! Mai mulţi jucători din echipa românilor Mihăilă şi Man nu au ratat ocazia de a arăta ce talente au şi în afara terenului de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ocazia Festivalului de la Sanremo, care începe marţi, cinci jucători de la Parma au intrat într-un concurs de cântat. Printre aceştia se numără şi internaţionalul român Valentin Mihăilă. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă, ipostază inedită la Parma

Valentin Mihăilă, Tjas Begic, Hernani Jr., Leandro Chichizola şi Enrico Delprato sunt cei cinci jucători de la Parma care au acceptat provocarea.

„Începe Sanremo şi ne-am hotărât să concurăm şi noi. Cine este cel mai bun cântăreţ din echipă?”, a scris clubul italian, pe Twitter, alături de videoclipul în care cei cinci jucători cântă. Valentin Mihăilă a ales să cânte melodia „Ricchi x sempre” a cântăreţului italian Sfera Ebbasta.

Reclamă

Valentin Mihăilă şi Dennis Man se pregătesc pentru duelul pe care Parma îl va disputa pe terenul celor de la Cittadella. Partida va fi sâmbătă, de la ora 15:00, LIVE în AntenaPLAY.

Parma vine după victoria cu 2-1 de pe teren propriu cu Venezia, meci în care Valentin Mihăilă a deschis scorul în minutul 21. Victoria a fost obţinută de jucătorii lui Fabbio Pecchia în minutul 90+10, graţie golului marcat de Camara.

După 23 de etape, Parma este pe primul loc în Serie B, cu 48 de puncte. Echipa românilor Man şi Mihăilă este urmată de Cremonese, cu 44 de puncte, şi Como, cu 42 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man este cel mai bun atacant din Serie B

Dennis Man, internaţionalul român al echipei Parma, este cel mai bun atacant din actualul sezon din Serie B, divizia a doua a campionatului de fotbal al Italiei, pe baza mediei notelor acordate de site-ul TuttoMercatoWeb, notează agerpres.ro.

Media notelor primite de Dennis Man, din partea jurnaliștilor de la tuttomercatoweb, este 6,52. Fotbalistul român este urmat de Gennaro Tutino, de la echipa Cosenza, cu o medie notelor de 6,45. Top 5 este completat de: Massimo Coda (Cremonese), 6,45, Joel Pohjanpalo (Venezia), 6,36; Dennis Johnsen (Cremonese), 6,35.

Man are 9 goluri în 19 meciuri pentru echipa sa în această ediţie de Serie B.

Man este pe locul 2 în topul celor mai buni jucători din Serie B, alcătuit tot de TuttoMercatoWeb. El este devansat de Daniele Casiraghi, mijlocaşul formaţiei Sudtirol, cu o medie de 6,66. Pe următoarele locuri sunt Jari Vandeputte (Catanzaro), 6,47; Francesco Bardi (Reggiana), 6,45; Gennaro Tutino (Cosenza), 6,45; Massimo Coda (Cremonese), 6,45.

Au fost luaţi în calcul jucătorii care au disputat 50% din meciuri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și