Închide meniul

Valentin Mihăilă, printre remarcaţii antrenorului Parmei! Ce a declarat Fabio Pecchia după remiza cu Ascoli

Alex Masgras Publicat: 14 ianuarie 2024, 21:57

Reclamă
Valentin Mihăilă, printre remarcaţii antrenorului Parmei! Ce a declarat Fabio Pecchia după remiza cu Ascoli

Valentin Mihăilă, printre remarcaţii antrenorului Parmei

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci / Profimedia

Valentin Mihăilă s-a numărat printre remarcaţii antrenorului Parmei! Echipa românilor Man şi Mihăilă a încheiat la egalitate partida cu Ascoli, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest rezultat, Parma rămâne lider în Serie B, cu 42 de puncte după 20 de etape.

Valentin Mihăilă, printre remarcaţii antrenorului Parmei!

Dacă Dennis Man a fost integralist, Valentin Mihăilă evoluat timp de 66 de minute, înainte de a fi înlocuit cu Partipilo. La conferinţa de presă, antrenorul celor de la Parma a fost întrebat de prestaţia internaţionalului român, iar Fabio Pecchia nu s-a ferit să îl laude:

„Mihăilă a muncit mult pentru echipă și a vrut să atace toate spațiile. În ultimii douăzeci de metri am întârziat prea mult jocul. Muncim mult, dar astăzi nu am reușit”, a declarat Fabio Pecchia, potrivit parmalive.com.

În meciul de pe terenul liderului PArma, Ascoli a deschis scorul prin Botteghin în minutul 60. Egalitatea a fost restabilită 10 minute mai târziu, după autogolul lui Viviano.

Reclamă

Etapa viitoare, Parma va juca pe terenul celor de la Sampdoria. Echipa lui Andrea Pirlo a pierdut în această etapă pe terenul celor de la Venezia, scor 3-5, LIVE în AntenaPLAY.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, analizaţi în presa din Italia după ce Parma s-a încurcat cu Ascoli

Dennis Man, unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon de la Parma, nu a strălucit în duelul cu Ascoli. Italienii au transmis faptul că internaţionalul român s-a luptat, însă nu a găsit spaţiul necesar în apărarea adversă, pentru a reuşi să facă diferenţa.

„A încercat mult, a sărit peste jucători cu uşurinţă, dar astăzi i-a lipsit ultimul suflu în suprafaţa de pedeapsă. În mai multe rânduri, nu a găsit spaţiul pentru a trimite spre poartă”, au transmis italienii de la parmalive.com.

Reclamă 4 / 0/3

În privinţa lui Valentin Mihăilă, jurnaliştii italieni au transmis faptul că acesta a fost unul dintre cei mai activi jucători ai Parmei, din a doua parte a duelului cu Ascoli. La fel ca Dennis Man însă, Mihăilă nu a găsit drumul către poarta celor de la Ascoli, irosind mai multe ocazii.

„Cu siguranţă a fost printre cei mai activi, pentru ora în care a fost pe teren. Încearcă mult, dar de multe ori caută prea multă drăgălăşenie pe teren, când ar putea găsi calea mai uşoară”, au mai notat italienii.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și