Închide meniul

Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A

Alex Ioniță Publicat: 19 mai 2024, 8:16

Reclamă
Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A

Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man

Dennis Man / Profimedia

Victor Becali a făcut anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Agentul românului a dezvăluit ce urmează pentru acesta, în perioada de mercato din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man a făcut un sezon „de vis” la Parma și este campion în Serie B, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY. Presa din Italia a anunțat deja că, datorită prestațiilor din acest sezon, echipe precum Juventus sau Borussia Dortmund s-ar fi interesat de serviciile românului.

Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man

Totuși, impresarul lui Dennis Man a dezvăluit că, până în momentul de față, Parma nu a primit nicio ofertă concretă pentru transferul românului. Motivul: perioada de transferuri nu s-a deschis momentan.

Totuși, Victor Becali a dezvăluit că principala dorință a lui Man este prelungirea contractului cu Parma, având în vedere că echipa antrenată de Fabio Pecchia a promovat în Serie A.

Agentul a dat însă de înțeles că românul va analiza și ofertele pe care le va primi și a dat de înțeles că acesta ar lua în calcul să schimbe echipa doar în cazul în care propunerea de transfer ar fi de nerefuzat.

Reclamă
Reclamă 4

”Se vorbește încă de prelungirea contractului. Deocamdată nu are oferte concrete (n.r. de la alte cluburi), pentru că nu e perioadă de transferuri. Dar discuții… Parma nu ar putea să aibă discuții din moment ce avea de atins un obiectiv, oferte oficiale nu se pot face deocamdată. Deci probabil că… Va fi și Campionat European, este timp, va fi lung mercato-ul.

(n.r. El ce și-ar dori?) Păi, el a anunțat că și-ar dori și să prelungească, să rămână la Parma, dar sigur că dacă vine o ofertă foarte bună… normal că te gândești la altceva. S-a acomodat în fotbalul italian, cunoaște fotbalul italian, e un lucru important. Sigur că își dorește și el o confirmare din Serie A, nu? Parma e o societate bună, e o echipă bună, o societate sănătoasă, fără probleme, vom vedea ce va fi, deocamdată e devreme”, a spus Victor Becali, potrivit iamsport.ro.

În actualul sezon de Serie B, Dennis Man a înscris 11 goluri și a oferit 6 pase decisive la Parma, în 35 de partide. În momentul de față, românul este cotat la 6,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma

Italienii i-au dedicat un articol lui Dennis Man și au vorbit despre performanțele reușite de român, în cadrul sezonului de Serie B.

„Sezonul consacrării pentru Man, acum e gata să confirme în Serie A”, au titrat jurnaliștii publicației Parma Live, care l-au lăudat apoi pe român și i-au atribuit nota 8!

„Man a ajuns la Parma la începutul erei Krause. A fost o întărire pentru fereastra de mercato din ianuarie și mereu a dat impresia că este un fotbalist cu un potențial excelent, care nu este însă exploatat pe deplin. Ei bine, în acest campionat a fost înlăturat orice dubiu în privința talentatului român, care a părut practic de neoprit pe parcursul întregului sezon, cu excepția unui mic declin pe final. Obiectivul lui acum este cu siguranță acela de a se impune în Serie A, posibil tot în tricoul Parmei. Mai întâi va avea un Campionat European cu România, unde ar putea fi în continuare protagonist.

Man a strâns 2.534 de minute în total, 35 de meciuri, 13 goluri, 7 pase decisive și două cartonașe galbene. Cu siguranță sunt niște numere de top pentru o extremă. Cel mai bun sezon al său de când e la Parma.

E greu de ales un singur moment de vârf al lui Man în acest campionat. Contribuția sa din perioada octombrie – ianuarie a fost în special decisivă. Fostul jucător de la FCSB a marcat foarte mult și este demn de menționat dubla din meciul cu Ascoli, precum și meciurile cu Ternana, Brescia ori Sampdoria, în care a înscris și a oferit pase decisive”, se arată în articolul publicat de sursa citată anterior.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și