Închide meniul

Simona Halep nu este pe lista jucătoarelor care au primit wild card la Wimbledon 2024! Lovitură pentru „Simo”

Publicat: 19 iunie 2024, 14:32

Reclamă
Simona Halep nu este pe lista jucătoarelor care au primit wild card la Wimbledon 2024! Lovitură pentru „Simo

Simona Halep nu este pe lista jucătoarelor care au primit wild card la Wimbledon 2024

Simona Halep, într-o conferință de presă / Profimediaimages

Simona Halep a primit o nouă lovitură şi nu este pe lista jucătoarelor care au primit wild card la Wimbledon 2024. Românca în vârstă de 32 de ani a primit o veste grea. Singura ei speranţă se leagă de ultimul loc rămas vacant. „Simo” este în prezent pe locul 1130 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat, miercuri, lista iniţială a sportivilor care beneficiază de wild card la ediţia din acest an. Pe lista pentru simplu feminin se află, între altele, Emma Răducanu, însă nu este şi Simona Halep, care a câştigat competiţia în 2019.

Simona Halep nu este pe lista jucătoarelor care au primit wild card la Wimbledon 2024

Au primit wild card pentru tabloul principal de simplu feminin britanicele Francesca Jones, Yuriko Lily Miyazaki, Emma Răducanu şi Heather Watson, germanca Angelique Kerber şi japoneza Naomi Osaka şi daneza Caroline Wozniacki. Mai urmează să fie anunţat ultimul wild card, specifică news.ro.

Wozniacki, Miyazaki, Watson şi Răducanu au fost scoase de pe lista calificărilor după ce au primit wild card-uri pe tabloul principal. Având în vedere şi retragerile lui Jodie Burrage şi Mirjam Bjorklund de la publicarea listei iniţiale de intrare în calificări, primele şase rezerve au intrat acum în calificări: Harmony Tan, Anastasiia Sobolieva, Vitalia Diatchenko, Despina Papamichail, Lina Gjorcheska şi Amanda Anisimova.

La simplu masculin, au primit invitaţii pentru tabloul principal britanicii Liam Broady, Jan Choinski, Jacob Fearnley, Arthur Fery, Billy Harris, Paul Jubb şi Henry Searle. Şi aici mai trebuie anunţat un wild card.

Reclamă
Reclamă 4

Turneul de Grand Slam de la Wimmbledon va avea loc în perioada 1 – 14 iulie.

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graf

Simona Halep a avut un discurs uriaş, la meciul demonstrativ care i-a adus în România pe Steffi Graf şi Andre Agassi. Românca a transmis că nu se gândeşte la retragere şi se pregăteşte să revină la un nivel ridicat, pe terenul de tenis.

Simona Halep, Andrei Pavel şi Horia Tecău au fost românii prezenţi la evenimentul de la Cluj. Aceştia au disputat un meci demonstrativ în faţa lui Andre Agassi, Steffi Graf şi Justin Gimelstob. Dueul demonstrativ a fost câştigat de echipa din România, cu scorul de 8-4.

Reclamă

Înainte de startul meciului demonstrativ, Simona Halep a ţinut un discurs emoţionant. Aceasta a transmis că va face tot posibilul pentru a-i bucura pe români cu noi victorii, dând asigurări că nu se pune problema să se retragă, deşi a fost măcinată de probleme medicale, după revenirea din suspendare.

„Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere, nu vreau să sune a speach de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel.

O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei”, a declarat Simona Halep, conform sport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53 26 iun.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45 26 iun.

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31 26 iun.

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16 26 iun.

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și