Închide meniul

Ancuţa Bodnar a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru Jocurile Olimpice 2024: „Încep emoţiile!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2024, 14:58

Ancuţa Bodnar a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru Jocurile Olimpice 2024: „Încep emoţiile!

Ancuţa Bodnar a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru Jocurile Olimpice 2024

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş / Profimediaimages

Ancuţa Bodnar a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru Jocurile Olimpice 2024 şi a dezvăluit ce aşteptări are înainte de competiţia supremă. Canotoarea în vârstă de 25 de ani, medaliată cu aur la Tokyo 2020, are aşteptări uriaşe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bodnar a declarat, marţi, că ultimele teste înainte de Jocurile Olimpice, Campionatele Europene (25-28 aprilie) şi Cupa Mondială de la Poznan (14-16 iunie), sunt foarte importante pentru că acolo îşi vor verifica valoarea înainte de competiţia supremă de la Paris.

Ancuţa Bodnar, pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru Jocurile Olimpice 2024

Încep emoţiile, dar până la Jocuri o să avem Campionatele Europene şi Cupa Mondială de la Poznan. Sunt ultimele noastre teste înainte de Jocuri, unele foarte importante pentru că ne verificăm valoarea şi puterea. Ele ne dau un semn clar pentru Jocurile Olimpice. Vrem să vedem cum suntem faţă de adversarele noastre, cum ne clasăm şi care sunt timpii în momentul acesta„, a spus canotoarea, potrivit agerpres.ro.

Campioana olimpică, mondială şi europeană la dublu vâsle a menţionat că de Sărbătorile pascale din acest an va avea restricţii în ceea ce priveşte mâncarea. „O să mâncăm câte puţin din fiecare fel de Sărbători, pentru că nu ne permitem să avem kilograme în plus înainte de Jocurile Olimpice„, a explicat ea.

Ancuţa Bodnar şi colegii săi din lotul olimpic de canotaj al României au participat, marţi, la o acţiune de împădurire în Pădurea Snagov organizată de Federaţia Română de Canotaj şi Regia Naţională a Pădurilor Romsilva.

Reclamă

Ne bucurăm că putem să păstrăm tradiţia în plantatul copacilor în pădure, pentru că este un lucru benefic atât pentru noi, cât şi pentru mediul înconjurător. Este foarte important să respirăm aer proaspăt şi curat. Mai ales că locul nostru de antrenament nu este departe de aici. Eu le transmit tuturor să planteze măcar un copac, pentru că peste câţiva ani se vor bucura de aer curat„, a precizat Ancuţa Bodnar.

Team Romania – 77 sportivi calificați

O nouă sportivă din România a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice 2024. Andreea Ana şi-a asigurat biletele pentru Paris. Ea va concura la lupte feminin, categoria 53 kg. Andreea Ana s-a calificat în finala Turneului Preolimpic European, la Baku. Ea a învins-o în semifinale pe luptătoarea germană Wendle Anika.

Team Romania a ajuns la 77 de sportivi calificaţi pentru Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Ana s-a calificat la Jocurile Olimpice Paris 2024 la lupte feminin, categoria 53 kg. La Turneul Preolimpic European de la Baku, Andreea a reușit să obțină biletul pentru Paris 2024 după ce a câștigat în calificari cu Tatiana Debien (Franța), scor 4-1, iar în sferturile de finala a învins-o pe Veronika Rjabovolova (Macedonia), prin superioritate tehnică, scor 11-0. În meciul decisiv din semifinale, Andreea s-a impus în fața germancei Anika Wendle, scor 5-4.

Andreea este prima reprezentantă a luptelor românești care se califică pentru JO Paris 2024. Pentru ea este a doua ediție de Jocuri, după Tokyo 2020.

Felicitări, Andreea, ție și antrenorilor tăi. Succes și celorlalți sportivi care vor concura mâine la Baku, la lupte libere!

Pentru reprezentanții acestui sport, ultimul turneu care împarte biletele pentru Paris 2024 este Turneul Preolimpic Mondial de la Istanbul, între 9-12 mai 2024.

Succes, Team Romania vă așteaptă!”, a reacţionat şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, pe Facebook, după performanţa Andreei Ana.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și