Închide meniul

Andreea Ana a fost eliminată în recalificări la lupte, categoria 53 kg, la Jocurile Olimpice!

Bogdan Stănescu Publicat: 8 august 2024, 12:41

Reclamă
Andreea Ana a fost eliminată în recalificări la lupte, categoria 53 kg, la Jocurile Olimpice!

Andreea Ana a fost eliminată în recalificări la lupte, categoria 53 kg, la Jocurile Olimpice!

Andreea Ana / Federaţia Română de Lupte

Andreea Ana a fost eliminată în recalificări la lupte, categoria 53 kg, la Jocurile Olimpice! Ana Andreea Beatrice a fost învinsă de nord-coreeana Choe Hyo Gyong cu 11-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Ana Andreea Beatrice a ratat astăzi şansa la medalii. Ea fusese anterior învinsă în sferturile de finală.

Andreea Ana a fost eliminată în recalificări la lupte, categoria 53 kg, la Jocurile Olimpice!

Ana Andreea Beatrice, triplă campioană europeană la categoria 55 kg, o învinsese în optimi pe reprezentanta Republicii Moldova, Mariana Drăguțan.

Kriszta Tunde Incze (categoria 62 kg) și Cătălina Axente (categoria 76 kg) mai concurează pentru România la lupte la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Andreea Ana îşi propunea să obţină o medalie la Jocurile Olimpice

Andreea Ana îşi propunea să obţină o medalie la Jocurile Olimpice. Ea se gândeşte încă de la Europene la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Reclamă
Reclamă 4

„Într-adevăr, nu este medalia după care am venit, dar este o medalie de argint și este o medalie muncită pentru care trebuie să mă bucur.

Îmi doresc să obțin o medalie la Campionatul Mondial de seniori. N-are cum să nu-mi zboare gândul spre Paris, dar mai am de muncit”, declara în martie Andreea Ana.

Andreea Ana şi-a mai adăugăat o medalie la Campionatele Europene de la Zagreb, după ce a învins-o pe Erika Bognar. Ea mai avea în palmares două medalii de bronz la Campionatele Europene de Lupte. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, Andreea Ana ne-a reprezentat la categoria 55 de kilograme. Andreea Ana avea doar 20 de ani când a participat la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, care au avut loc în vara lui 2021.

Reclamă

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:46

„Sunt din nou acasă!”. Denis Alibec a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gică Hagi şi ce obiectiv are la Farul

16:28

Jucătorul care a refuzat naționala României, aproape de a deveni coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma!

16:08

Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj LIVE SCORE (21:00). Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte play-off-ul Conference League

15:48

Corvinul – Astana, 21:00, LIVE TEXT. Echipa lui Florin Maxim „atacă” play-off-ul Conference League

14:30

UPDATEOleg Nuţă şi Ilie Sprîncean au câştigat finala B de la canoe dublu 500 metri! Românii s-au clasat pe 9 în proba de la JO 2024!

14:23

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 13 | Emoţii la canoe! Alina Rotaru-Kottman luptă în finală la săritura în lungime

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și