Închide meniul

Andreea Ana, în recalificări la categoria 53 kg, la Jocurile Olimpice de la Paris!

Publicat: 7 august 2024, 20:59

Reclamă
Andreea Ana, în recalificări la categoria 53 kg, la Jocurile Olimpice de la Paris!

Andreea Ana, în recalificări la categoria 53 kg, la Jocurile Olimpice de la Paris!

Andreea Ana / Federaţia Română de Lupte

Sportiva Beatrice Andreea Ana va evolua în recalificări la categoria 53 kg din cadrul competiţiei de lupte de la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Ana a fost învinsă în sferturi de sportiva Lucia Yepez Guzman, din Ecuador., scor 7-0, dar mai avvea o şansă la recalificări dacă adversara sa ajungea în finală, ceea ce s-a şi întâmplat.

Andreea Ana, în recalificări la categoria 53 kg, la Jocurile Olimpice de la Paris!

Guzman a trecut în semifinale sportiva din Germania Annika Wendle, cu 10-0, relatează news.ro.

În recalificări, Andreea Ana o va înfrunta pe Hyo Gyong Choe, din Coreea de Nord, joi, de la ora 12.00. Dacă va învinge, românca va lupta apoi pentru medalia de bronz.

Andreea Ana este medaliată cu aur la Campionatele Europene din acest an, de la Zagreb. Românca a luat aurul la categoria 55 de kilograme. În finală Andreea Ana a învins-o pe Erika Bognar, din Ungaria.

Reclamă
Reclamă 4

Andreea Ana îşi propunea să obţină o medalie la Jocurile Olimpice

Andreea Ana îşi propunea să obţină o medalie la Jocurile Olimpice. Ea se gândeşte încă de la Europene la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

„Într-adevăr, nu este medalia după care am venit, dar este o medalie de argint și este o medalie muncită pentru care trebuie să mă bucur.

Îmi doresc să obțin o medalie la Campionatul Mondial de seniori. N-are cum să nu-mi zboare gândul spre Paris, dar mai am de muncit”, declara în martie Andreea Ana.

Reclamă

Andreea Ana şi-a mai adăugăat o medalie la Campionatele Europene de la Zagreb, după ce a învins-o pe Erika Bognar. Ea mai avea în palmares două medalii de bronz la Campionatele Europene de Lupte. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, Andreea Ana ne-a reprezentat la categoria 55 de kilograme. Andreea Ana avea doar 20 de ani când a participat la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, care au avut loc în vara lui 2021.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:26

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei luptă pentru medalie

21:57

Victor Becali îl contrazice pe Cristi Borcea în privinţa lui Dinamo: „Problema nu o să fie rezolvată”

21:45

Dinamo şi-a prezentat noua achiziţie! Jucătorul care a trecut pe la Real Madrid a semnat cu „câinii”

21:14

Florin Tănase, prezentat oficial la FCSB! Mesajul clubului patronat de Gigi Becali pentru internaţionalul român!

20:55

US Open 2024 pune la bătaie premii record! Ce sume vor câştiga campionii de la New York

20:45

Polonia a eliminat SUA şi este prima finalistă la volei masculin! Slovenia, antrenată de românul Geani Creţu, s-a clasat pe 5!

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și