Închide meniul

Bernadette Szocs, înaintea Jocurilor Olimpice 2024: „Am dat totul şi sunt pregătită pentru această luptă”

Dan Roșu Publicat: 18 iulie 2024, 10:41

Reclamă
Bernadette Szocs, înaintea Jocurilor Olimpice 2024: „Am dat totul şi sunt pregătită pentru această luptă

Bernadette Szocs, înaintea Jocurilor Olimpice 2024

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Profimedia Images

Bernadette Szocs a anunţat înaintea Jocurilor Olimpice 2024 că este pregătită să lupte pentru o medalie istorică pentru tenisul de masă românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette Szocs va participa la Jocurile Olimpice la simplu, dublu mixt (cu Ovidiu Ionescu) şi alături de echipa României.

Bernadette Szocs, înaintea Jocurilor Olimpice 2024

„A fost un semntiment plăcut, sper să am aceleaşi emoţii şi la Jocurile Olimpice. E un sentiment aparte şi să dea Dumnezeu să câştig o medalie olimpică. Nu este uşor.

Mai sunt doar câteva zile, dar ştiu că am dat totul. Am făcut absolut tot şi sunt pregătită pentru această luptă”, a spus Bernadette Szocs, înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris.

România participă la 4 probe la Jocurile Olimpice

Echipa feminină a României pentru JO de la Paris va fi alcătuită din Bernadette Szocs, Elizabeta Samara şi Adina Diaconu, în timp ce Andreea Dragoman va fi rezervă.

Reclamă
Reclamă 4

România va participa în concursul de tenis de masă de la Jocurile Olimpice de la Paris în patru probe, cu cinci sportivi: echipa feminină – Bernadette Szocs, Elizabeta Samara şi Adina Diaconu, dublu mixt – Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs, simplu feminin – Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara şi simplu masculin – Ovidiu Ionescu şi Eduard Ionescu.

România nu a cucerit nicio medalie olimpică la tenis de masă, participând pentru prima oară la această disciplină sportivă la ediţia din 1992 de la Barcelona. La Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, România a obţinut două locuri 5, la dublu mixt prin Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, şi la echipe feminin prin Daniela Dodean-Monteiro, Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara.

Reclamă

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:08

Mihai Stoica a lămurit situaţia lui William Baeten! Ce se întâmplă cu jucătorul, după declaraţiile lui Gigi Becali

11:44

Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana

11:32

Transfer surprinzător realizat de Dinamo! „Câinii” s-au întărit cu un jucător din Liga a 3-a

11:05

FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia

10:23

Olympiacos s-a înţeles cu un fost jucător al Barcelonei! Misiune dificilă pentru Răzvan Lucescu, în Superliga greacă

10:02

Louis Munteanu, dorit în La Liga! Atacantul poate prinde un transfer de vis! Echipa care îl are pe listă

1 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 4 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 5 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și