Închide meniul

Bianca Ghelber şi-a dezvăluit obiectivul, după calificarea în finala de la aruncarea ciocanului: „Îmi doresc din tot sufletul!”

Publicat: 4 august 2024, 15:17

Reclamă
Bianca Ghelber şi-a dezvăluit obiectivul, după calificarea în finala de la aruncarea ciocanului: „Îmi doresc din tot sufletul!

Bianca Ghelber şi-a dezvăluit obiectivul, după calificarea în finala de la aruncarea ciocanului: "Îmi doresc din tot sufletul!"

Bianca Ghelber, la Paris / Profimediaimages

Bianca Ghelber şi-a dezvăluit obiectivul pe care îl are la Jocurile Olimpice 2024, după calificarea în finala probei de aruncarea ciocanului. Românca în vârstă de 34 de ani are aşteptări mari în lupta pentru medalii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Bianca Ghelber a fost pe locul 11 după încheierea concursului din cele două grupe de calificare, la fel ca la Tokyo 2020, și a intrat în cursa pentru podiumul de la Paris 2024.

Bianca Ghelber şi-a dezvăluit obiectivul, după calificarea în finala de la aruncarea ciocanului

Am trăit cu multe emoții aceste clipe, dar sunt bucuroasă că m-am calificat în finală. Mă bucur că m-am calificat în primele 12. În finală va fi alt concurs.

Sper ca acolo să mă autodepășesc, să prind ziua cea mai bună, să fiu în formă maximă și să îmi fac record personal. Asta îmi doresc din tot sufletul!„, a declarat Bianca Ghelber, potrivit COSR.

Reclamă
Reclamă 4

Bianca Ghelber s-a clasat pe locul 5 în calificările grupei A şi 11 la general, cea mai bună aruncare a sa măsurând 71.42 metri. A doua încercare a fost ratată, iar a treia a măsurat 71.34 metri. În finală au ajuns 12 sportive în total, provenind din ambele grupe.

Tot duminică, Stella Rutto a ratat calificarea în finală la 3.000 metri obstacole (locul 8 în seria 3 şi 31 la general, 9:31.23 minute).

Reclamă

Rezultatele de până acum ale atleţilor români la JO de la Paris sunt: Andreea Elena Taloş – locul 10 în finală la triplusalt, Diana Ion – locul 13 triplusalt, Daniela Stanciu – locul 19, săritura în înălţime, Rareş Toader – locul 18, aruncarea greutăţii.

La triplusalt, dar şi la lungime, a fost calificată şi Florentina Iuşco, suspendată însă de TAS după ce a fost depistată pozitiv la furosemid, un diuretic aflat pe lista interzisă a WADA.

Revenind la JO de la Paris, delegaţia atletică tricoloră îi mai include pe sportivii Delvine Relin Meringor şi Joan Chelimo Melly (maraton), Andrea Mikloş (400 m), Alina Rotaru-Kottmann (lungime), Alin Firfirică (aruncarea discului), Alexandru Novac (aruncarea suliţei).

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:59

LIVE TEXTNovak Djokovic – Carlos Alcaraz se joacă ACUM. Marea finală de la Jocurile Olimpice 2024

15:22

Premii incredibile pentru titlul olimpic: cinci vaci, scutire de stagiul militar, un apartament sau un diamant

14:25

„Frumoasa mea mamă, Ursula, a decedat!” Neil Lennon este în doliu! Veste cruntă primită de antrenorul Rapidului

13:58

Universitatea Craiova – Petrolul LIVE TEXT, 19:00! Oltenii lui Costel Gâlcă pot urca pe primul loc în Liga 1. Echipele probabile

13:57

Bianca Ghelber s-a calificat în finala de la aruncarea ciocanului

13:12

Stella Rutto, dezvăluire incredibilă după ce a ratat finala la 3000 de metri obstacole: „Probabil din cauza statului în avion”

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă” 6 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat”
Citește și