Închide meniul

„Ce urmează pentru mine?” David Popovici, reacţie sinceră după ce s-a întors acasă cu două medalii de la Jocurile Olimpice 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2024, 21:25

Reclamă
„Ce urmează pentru mine? David Popovici, reacţie sinceră după ce s-a întors acasă cu două medalii de la Jocurile Olimpice 2024

David Popovici, reacţie sinceră după ce s-a întors acasă cu două medalii de la Jocurile Olimpice 2024

David Popovici, cu medaliile olimpice câştigate la Paris / Profimediaimages

David Popovici a avut o reacţie sinceră după ce s-a întors acasă cu două medalii de la Jocurile Olimpice 2024. „Regele Nataţiei” a scris istorie şi a devenit campion olimpic în proba de 200 de metri liber de la Paris. Tânărul de 19 ani a cucerit şi bronzul la 100 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici a revenit în România şi se pregăteşte să intre în vacanţă. Urmează o pauză de două sau trei luni în care nu se va mai antrena. După va începe pregătirea pentru viitoarele competiţii.

David Popovici, reacţie sinceră după ce s-a întors acasă cu două medalii de la Jocurile Olimpice 2024

Fenomenul nataţiei româneşti nu poate sta departe de înot şi a dezvăluit ce îşi doreşte să facă în vacanţă. Va înota în ocean.

Acum vreau să uit puţin de înot. Aşa este sănătos pentru oricine, după o perioadă atât de intensă, în care luni la rând m-am antrenat non-stop. Chiar şi în afara bazinului, antrenamentele au tot continuat… toate sacrificiile, lipsa somnului şi totul din jur. Au tot continuat în afara bazinului, cu viaţa socială…

Ce urmează pentru mine? O pauză de două sau trei luni. Încă nu ne-am decis încă. Vreau doar să mă duc să înot în ocean, să îmi limpezesc mintea şi să mă întorc puternic„, a spus David Popovici într-o discuţie cu Kyle Sockwell.

Reclamă
Reclamă 4

Popovici ştie ce îl aşteaptă şi când va relua pregătirile. Ştie că va avea de suferit pentru a reveni la cea mai bună formă.

În prima săptămână după vacanţă te simţi ca o piatră în apă. Este teribil! Chiar dacă continui să înoţi în vacanţă, este diferit faţă de rutina de la antrenamente zilnice. Dar voi continua să înot. Iubesc să înot, nu mă voi opri. Mă opresc doar din antrenamente, dar cred că înot kilometri în fiecare zi în ocean. Dar asta este diferit. Aum este momentul să mă relaxez puţin„, a mai declarat David Popovici.

Un bazin olimpic din România va purta numele lui David Popovici

Un bazin olimpic din România va purta numele lui David Popovici! Primului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat, vineri, că bazinul olimpic la standarde internaţionale, a cărui constrcuţie a început în primăvara lui 2024, în zona Borhanci, va purta numele campionului, în onoarea performanţelor sale.

Reclamă

Cu costuri estimate la 28 de milioane de euro, construcţia viitorului bazin olimpic se află în derulare, urmând să înceapă lucrările la fundaţie săptămâna viitoare, notează news.ro.

Acest bazin olimpic va fi pe trei niveluri şi va putea găzdui diferite competiţii la nivel naţional şi mondial, pentru că are dimensiuni olimpice. În egală măsură, bazinul va fi dedicat sportului de masă, dar şi performanţei. Clujenii merită o astfel de infrastructură şi sunt convins că vor practica înotul. Vor exista gradene pentru 1.000 de spectatori, iar lucrările sunt prognozate a se finaliza la finalul lui 2025. Acest bazin va purta numele lui David Popovici, ca o formă de respect pentru reuşitele lui, pentru România”, a declarat Emil Boc.

Potrivit proiectului, complexul de nataţie care va fi situat în zona Borhaci va include un bazin olimpic de înot de 50 X 25 metri, un bazin olimpic de sărituri de 25 X 12 metri, un bazin de iniţiere şi trei bazine de jacuzzi.

Fondurile necesare construcţiei provin de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca, potrivit primarului Emil Boc.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

„E idolul tuturor, persoana ideală!” Gică Hagi, încântat că Mircea Lucescu va fi selecţionerul României: „Alegerea perfectă!”

23:40

Katie Ledecky, a noua medalie de aur la Jocurile Olimpice. Americanca a intrat în istorie

23:38

„Îmi e frică să nu greşesc!” Gabi Iancu, reacţie incredibilă când a fost întrebat despre decizia lui Hagi de a refuza naţionala

23:26

Lorenzo Musetti a cucerit medalia de bronz la simplu, la Jocurile Olimpice 2024

23:20

România – Italia 7-18. Tricolorii nu au făcut faţă vicecampioanei mondiale. Ultimul meci va fi cu Muntenegru

23:16

Julien Alfred a cucerit aurul la 100 m. Moment istoric la Jocurile Olimpice. Victorie în faţa favoritei Sha’Carri Richardson

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat” 6 Zeljko Kopic, după Dinamo – Gloria Buzău 4-1: „M-am temut”! Avertisment pentru jucători: „Trebuie să lucrăm la asta”
Citește și