Închide meniul

Holger Rune s-a retras de la Jocurile Olimpice 2024

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2024, 8:44

Reclamă
Holger Rune s-a retras de la Jocurile Olimpice 2024

Holger Rune s-a retras de la Jocurile Olimpice 2024

Holger Rune s-a retras de la Jocurile Olimpice 2024 - Profimedia Images

Danezul Holger Rune s-a retras de la Jocurile Olimpice 2024. Numărul 16 mondial a declarat forfait, miercuri, pentru competiţia de la Paris, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am jucat cu dureri tot sezonul de zgură, apoi pe iarbă şi trebuie să iau în considerare recomandările medicilor”, a declarat Rune (21 ani), pe reţelele de socializare, fost număr 4 ATP, dar care nu a avut rezultate notabile în acest sezon.

Holger Rune s-a retras de la Jocurile Olimpice 2024

Turneul olimpic de tenis va debuta sâmbătă la Roland Garros, între absenţi numărându-se şi liderul mondial, italianul Jannik Sinner, care şi-a anunţat absenţa miercuri.

Jannik Sinner a dezvăluit că i s-a descoperit o amigdalită din cauza căreia a luat decizia de a se retrage de la Jocurile Olimpice.

Reclamă
Reclamă 4

Jannik Sinner, out de la Jocurile Olimpice

„Sunt trist să vă informez că, din păcate, nu voi putea participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

După o săptămână bună de antrenament pe zgură, am început să nu mă simt bine. Mi-am petrecut câteva zile odihnindu-mă, iar când am mers la un control, medicul mi-a descoperit o amigdalită și m-a sfătuit insistent să nu joc.

Ratarea Jocurilor este o mare dezamăgire, pentru că a fost unul dintre obiectivele mele principale în acest sezon. Așteptam cu nerăbdare onoarea de a-mi reprezenta țara la acest eveniment foarte important. Mult noroc tuturor sportivilor italieni pe care îi voi susține de acasă”, a transmis Jannik Sinner pe contul său de X.

Reclamă

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

9:53

Elias Charalambous, atac la adresa jucătorilor de la FCSB: „Penibili. Dacă va trebui să continuăm doar cu 11-13, o vom face”

9:43

„O echipă retrogradată!” Cea mai dură reacție, după înfrângerea FCSB-ului cu Oțelul! Mesaj categoric despre Vlad Chiricheș

9:19

„Te dai șmecher?” Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul: „Nu am făcut eu asta!”

9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și