Închide meniul

Lovitură teribilă pentru liderul mondial! Jannik Sinner s-a retras de la Jocurile Olimpice 2024: „Sunt trist să vă informez asta”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iulie 2024, 18:46

Reclamă
Lovitură teribilă pentru liderul mondial! Jannik Sinner s-a retras de la Jocurile Olimpice 2024: „Sunt trist să vă informez asta

Lovitură teribilă pentru liderul mondial! Jannik Sinner s-a retras de la Jocurile Olimpice 2024

Profimedia

Lovitură teribilă pentru liderul mondial! Jannik Sinner s-a retras de la Jocurile Olimpice 2024. Numărul 1 ATP s-a arătat extrem de afectat că nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jannik Sinner a dezvăluit că i s-a descoperit o amigdalită din cauza căreia a luat decizia de a se retrage de la Jocurile Olimpice.

Lovitură teribilă pentru liderul mondial – Jannik Sinner s-a retras de la Jocurile Olimpice 2024

Sunt trist să vă informez că, din păcate, nu voi putea participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

 După o săptămână bună de antrenament pe zgură, am început să nu mă simt bine. Mi-am petrecut câteva zile odihnindu-mă, iar când am mers la un control, medicul mi-a descoperit o amigdalită și m-a sfătuit insistent să nu joc.

Ratarea Jocurilor este o mare dezamăgire, pentru că a fost unul dintre obiectivele mele principale în acest sezon. Așteptam cu nerăbdare onoarea de a-mi reprezenta țara la acest eveniment foarte important.

Reclamă
Reclamă 4

Mult noroc tuturor sportivilor italieni pe care îi voi susține de acasă”, a transmis Jannik Sinner pe contul său de X.

Jannik Sinner a devenit oficial lider mondial! „Elevul” lui Darren Cahill a scris istorie pentru Italia

Jannik Sinner a devenit după turneul de la Roland Garros numărul 1 mondial. Acesta este primul italian număr unu din istoria clasamentului ATP. Detronat de Sinner, sârbul Novak Djokovic, care era numărul din septembrie anul trecut, a ajuns pe locul 3.

Reclamă

Jannik Sinner a avut un discurs de mare campion după ce a aflat că va fi numărul 1 ATP! Italianul care a scris istorie la doar 22 de ani i-a transmis un mesaj superb și lui Novak Djokovic.

Sinner a spus că prima poziție din clasamentul ATP este visul oricărui jucător, dar a ținut să menționeze că nu se gândește prea mult la prima poziție a clasamentului mondial.

„Ce pot să spun? În primul rând e visul oricărui jucător acela de a deveni numărul unu mondial. Îmi pare rău că Novak s-a retras, e dezamăgitor pentru toată lumea, cu siguranță. Îi urez însănătoșire grabnică.

Încerc să nu mă gândesc prea mult la asta, e un turneu la care am avut probleme, mai ales în ultimii doi ani, mă bucur că sunt în semifinale, voi încerca să joc cel mai bun de care sunt capabil.

Mulțumescu echipei mele pentru că fac acest proces posibil și nu în ultimul rând vouă, fanilor. E o mare onoare și un moment special pentru mine. Sunt foarte bucuros că pot să împărtășesc asta alături de voi, dar și de cei care îmi sunt alături de acasă, din Italia”, a spus Jannik Sinner, citat de The Tennis Letter.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:45

Anghel Iordănescu, prima reacţie după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Lasă în urmă un cult al muncii”

19:34

Cornel Dinu l-a desfiinţat pe Elias Charalambous după FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1: „Un sufleor! Nu se poate asta!”

19:13

Turcii au reacţionat după vestea că Gică Hagi este prima opţiune la naţionala României: „FRF vrea o legendă”

18:42

Argentina, remiză dramatică la Jocurile Olimpice 2024! Echipa lui Mascherano a egalat Maroc în minutul 90+16

18:29

Lotul Universităţii Craiova pentru meciul cu Maribor. Mitriţă şi Ivan, vedetele de la care Gâlcă aşteaptă goluri în Slovenia

18:16

Francezii cred că David Popovici va obţine o singură medalie la Jocurile Olimpice 2024! Predicţiile făcute de L’Equipe la înot

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 3 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 4 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 5 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 6 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!”
Citește și