Închide meniul

„Legendă!” Sorana Cîrstea, mesaj superb după ce Andy Murray și-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice!

Alex Ioniță Publicat: 2 august 2024, 16:54

Reclamă
„Legendă! Sorana Cîrstea, mesaj superb după ce Andy Murray și-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice!

Sorana Cîrstea, mesaj superb după ce Andy Murray și-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice!

Colaj cu Sorana Cîrstea și Andy Murray / Profimedia

Sorana Cîrstea a transmis un mesaj superb după ce Andy Murray și-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice! Sportiva din România a făcut o postare pe rețelele de socializare, prin care l-a omagiat pe scoțian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Sorana Cîrstea, mesaj superb după ce Andy Murray și-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice!

“Îţi mulţumim, Andy Murray, pentru tot ceea ce ai făcut pentru sportul nostru, pentru modul tău inteligent de a juca, spiritul tău de luptător, perseverenţa şi simţul umorului. O adevărată legendă!”, a fost mesajul postat de Sorana Cîrstea, notează news.ro.

Cariera strălucită a lui Andy Murray a ajuns joi la final, el şi partenerul său de dublu Dan Evans fiind învinşi de perechea americană Taylor Fritz/Tommy Paul, scor 6-2, 6-4, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului olimpic de tenis de la Paris.

Scoţianul în vârstă de 37 de ani, considerat unul dintre cei mai mari sportivi britanici după ce a câştigat de două ori Wimbledon şi a ajuns numărul unu mondial, a anunţat înainte de Jocurile Olimpice că se va retrage odată cu încheierea acestora.

Reclamă
Reclamă 4

Murray a câştigat simplu în 2012 şi 2016 şi, de asemenea, a revendicat o medalie de argint la dublu mixt în 2012.

Andy Murray, savuros după ce şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice!

Andy Murray a avut un mesaj savuros după ce şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice 2024. Scoţianul a reprezentat Marea Britanie în proba de dublu masculin alături de Dan Evans. Cei doi au fost învinşi de perechea Taylor Fritz / Tommy Paul în sferturile de finală.

Odată cu acest meci, cariera lui Andy Murray, triplu câştigător de Grand Slam şi dublu campion olimpic în proba de simplu, a luat sfârşit.

Reclamă

Cu un final de carieră măcinat de accidentări, Murray nu a ratat ocazia să îşi evidenţieze umorul britanic de-a lungul anilor. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi după ultimul meci disputat de scoţian.

Chiar dacă a părăsit terenul de la Roland Garros în lacrimi, Murray a postat la scurt timp după încheierea meciului un mesaj savuros: „Oricum nu mi-a plăcut niciodată tenisul”.

Postarea scoţianului s-a viralizat imediat. Peste jumătate de milion de oameni au apreciat mesajul lui Murray de pe Twitter.

La Jocurile Olimpice de la Paris, Andy Murray a evoluat doar în proba de dublu masculin. El s-a retras înaintea turneului de simplu pentru a se putea concentra pe proba de dublu cu Evans.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:54

„Te-a sunat vreun politician?” Răspunsul lui David Popovici, pe aeroport, după ce a făcut apel pentru investiţii în sport!

18:14

„Nu am acceptat nimic!” Mircea Lucescu a spus totul despre negocierile cu FRF, pentru preluarea echipei naționale!

18:07

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 august

17:58

Dinamo – Gloria Buzău LIVE TEXT (22:00). „Câinii” lui Zeljko Kopic, duel cu nou promovata lui Andrei Prepeliță

17:57

Sun Yingsha – Chen Meng, marea finală la simplu de la Jocurile Olimpice 2024. Reeditarea finalei de la Tokyo

17:43

Un bazin olimpic din România va purta numele lui David Popovici! Cadou superb pentru campionul care a cucerit 2 medalii la Paris

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii au fost eliminaţi dramatic din Europa League. Sergiu Buş a ratat un penalty!
Citește și