Închide meniul

Noah Lyles, veşti proaste după bronzul de la 200 de metri: „Cred că Jocurile Olimpice 2024 s-au terminat pentru mine”

Alex Masgras Publicat: 9 august 2024, 10:14

Reclamă
Noah Lyles, veşti proaste după bronzul de la 200 de metri: „Cred că Jocurile Olimpice 2024 s-au terminat pentru mine

Noah Lyles, veşti proaste după bronzul de la 200 de metri: "Cred că Jocurile Olimpice 2024 s-au terminat pentru mine"

Noah Lyles / Profimedia

Noah Lyles a venit cu veşti proaste după bronzul de la 200 de metri, la Jocurile Olimpie 2024. Americanul, care a cucerit aurul în proba de 100 de metri, a încheiat abia al treilea în finala la 200 de metri. La finalul cursei, acesta a anunţat că are Covid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lyles, care ar fi trebuit să participe în finala probei de ştafetă 4×100 de metri de vineri seară, dar acest lucru este puţin probabil în acest moment.

Noah Lyles, veşti proaste după bronzul de la 200 de metri: „Cred că Jocurile Olimpice 2024 s-au terminat pentru mine”

„Eu cred că Jocurile Olimpice 2024 s-au terminat pentru mine”, a scris sprinterul american Noah Lyles, joi seară târziu, pe reţelele de socializare, după ce a anunţat că suferă de Covid, la puţin timp după câştigarea medaliei de bronz la 200 m, a doua sa medalie după aurul la 100 m, relatează AFP, potrivit agerpres.ro.

„Nu sunt Jocurile Olimpice la care visam, dar ele îmi umplu inima de bucurie”, a adăugat Lyles. Triplul campion mondial din 2023 la 100 m, 200 m şi ştafetă 4×100 m, îşi propusese cvadrupla la Jocurile de la Paris, adăugând şi proba de ştafetă 4×400 m.

Lyles era aşteptat în finala probei de ştafetă 4×100 m, vineri seară, înaintea unei ipotetice participări în proba de ştafetă 4×400 m, sâmbătă.

Reclamă
Reclamă 4

„Sper că toată lumea a apreciat spectacolul. Faptul că m-aţi susţinut sau aţi fost împotriva mea, acest lucru arată că m-aţi urmărit”, a spus Lyles.

Noah Lyles: „Nu pot spune că sunt 100%””

„Dacă nu va putea concura, vom fi nevoiţi să reconstruim echipa pentru a avea cea mai bună formulă posibilă”, declarase în conferinţa de presă Kenny Bednarek, medaliat cu argint în proba de 200 m şi component al ştafetei americane.

Marele favorit al probei de 200 m, distanţă unde este triplu campion mondial en titre, Lyles nu a obţinut decât medalia de bronz joi seară, vizibil afectat fizic, părăsind pista de concurs în scaun rulant. El a explicat în minutele care au urmat că a fost testat pozitiv la Covid marţi dimineaţă, în ajunul semifinalelor probei.

Reclamă

„Am fost plasat rapid în carantină în apropierea Satului Olimpic şi am încercat să iau medicamentele permise. Am vrut să alerg. Mi s-a spus că este posibil, deci m-am ţinut la distanţă de alţii. Din ultimele trei zile, această zi a fost cea mai bună. Nu pot spune că sunt la sută la sută, ci mai degrabă la 90 sau 95 la sută”, a adăugat el.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:15

Cum vrea să o convingă Nadia Comăneci pe Sabrina Voinea să continue în gimnastică! Anunţ despre medalia pe care i-o va oferi

11:02

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

10:52

„E nebunie!” Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers: „E prea târziu pentru asta!”

10:20

Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB! Anunţul făcut înaintea returului cu Sparta Praga: „Nu sunt probleme!”

10:08

Ana Bărbosu, mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS: „Acesta este visul meu”

9:56

„Nu i-a oprit nimeni să joace în cupele europene!” Mihai Stoica, replică dură pentru Dorinel Munteanu

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și