Închide meniul

Novak Djokovic l-a învins clar pe Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice! Meci istoric la Paris, între cei doi mari rivali

Alex Masgras Publicat: 29 iulie 2024, 16:35

Reclamă
Novak Djokovic l-a învins clar pe Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice! Meci istoric la Paris, între cei doi mari rivali

Novak Djokovic - Rafael Nadal 6-1, 6-4

Novak Djokovic şi Rafael Nadal, înaintea meciului de la Jocurile Olimpice 2024 / Profimedia

Meciul Novak Djokovic – Rafael Nadal, din turul 2 al Jocurilor Olimpice 2024, a fost transmis în format LIVE SCORE pe AS.ro. Nole s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întâlnirea dintre cei doi titani ai tenisului a fost cea cu numărul 60 şi a avut loc pe arena pe care se desfăşoară Roland Garros. Nadal s-a impus de 14 ori pe zgura pariziană, în timp ce Novak Djokovic are 3 titluri majore în capitala Franţei.

Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-1, 6-4. Episodul 60 din cea mai mare rivalitate din tenis avut loc la Jocurile Olimpice 2024

Update 16:35: Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-1, 6-4! Nole s-a impus clar în faţa rivalului său şi s-a calificat în turul trei al Jocurilor Olimpice.

Update 16:27: Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-1, 5-4! Nole a făcut break şi va servi pentru câştigarea partidei.

Update 16:20: Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-1, 4-4! Ibericul a egalat şi serveşte pentru a prelua conducerea în setul secund.

Reclamă
Reclamă 4

6-1, 3-0: Un nou break în contul lui Novak Djokovic.

6-1, 1-0: Djokovic a început cu un break setul secund.

6-1: Novak Djokovic a câştigat primul set, după

Reclamă

5-1: Nadal a câştigat primul său game, dar sârbul va servi după pauză pentru primul set.

4-0: Novak Djokovic a reuşit şi al doilea break, după un game echilibrat pe serviciul lui Nadal.

2-0: Novak Djokovic a reuşit primul break al partidei.

Update 14:50: A început meciul dintre Novak Djokovic şi Rafael Nadal.

Turul 2 al turneului olimpic de tenis masculin propune un adevărat blockbuster. Novak Djokovic şi Rafael Nadal, doi dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului, se vor întâlni pe arena Philippe Chatrier pentru a 60-a oară.

După 16 ani, de la semifinala de la Beijing câştigată de Nadal, cei doi se reîntâlnesc la Jocurile Olimpice. Djokovic a trecut în primul tur fără emoţii de Matthew Ebden, cu un categoric 6-0, 6-1, în timp ce Nadal l-a învins pe Marton Fucsovics, scor 6-1, 4-6, 6-4, după 2 ore şi 32 de minute de joc.

Rivalitatea dintre Novak Djokovic şi Rafael Nadal este na dintre cele mai mari din istoria sportului. Sârbul conduce cu 30-29 întâlnirile directe.

Ultima oară, cei doi s-au întâlnit chiar pe terenul unde vor juca în turul secund de la Jocurile Olimpice. În sferturile de finală de la Roland Garros 2022, Nadal s-a impus cu 3-1 la seturi.

Novak Djokovic, victorie în 54 de minute la JO 2024! Reacție colosală a lui Matthew Ebden, după ce a câștigat singurul său game

Novak Djokovic a obţinut o victorie în 54 de minute la JO 2024! Matthew Ebden. Dublu campion de Grand Slam în proba de dublu masculin, dar şi cu un titlu major la dublu mixt, australianul de 36 de ani este o prezenţă rară în turneele de simplu.

La Jocurile Olimpice de la Paris, el a jucat în primul tur de pe tabloul de simplu masculin împotriva lui Novak Djokovic.

Sârbul s-a impus fără drept de apel, cu 6-0, 6-1, după doar 54 de minute de joc. În ciuda scorului, Ebden a fost mereu cu zâmbetul pe buze şi chiar i-a făcut pe spectatorii prezenţi pe Philippe Chatrier să râdă.

La 6-0, 2-0 pentru sârb, Ebden s-a îndreptat către prosopul său de la marginea terenului şi a întrebat un spectator dacă nu ar vrea să încerce în locul lui să joace împotriva lui Djokovic, spre deliciul spectatorilor.

Câteva minute mai târziu, Ebden a câştigat primul şi singurul său game al partidei. Publicul a aplaudat la scenă deschisă reuşita sa, iar el a sărbătorit inedit, trădându-şi triocul peste faţă. Ebden nu mai jucase un meci la simplu de doi ani.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:30

Cele două variante de selecționer dintre care va alege Răzvan Burleanu, după refuzul lui Gică Hagi

16:10

Reacţia FRF, după ce Gică Hagi a refuzat să devină selecţionerul României

16:03

BREAKING NEWSGică Hagi a refuzat oficial naționala României! Mesajul „Regelui” pentru Răzvan Burleanu: „Doresc să precizez asta!”

15:49

”Noi facem barca să zboare” Reacţia fetelor din echipajul de 8+1 al României, după cursa fantastică ce le-a dus în finală!

15:40

Petrolul – Rapid LIVE TEXT (22:00). Derby de foc pe Ilie Oană! Cele două rivale caută prima victorie a sezonului

15:24

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber 1-2! Înfrângere dramatică pentru româncă la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și