Închide meniul

“Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2024, 9:05

Reclamă
“Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz

“Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz

Ana Maria Bărbosu şi Jordan Chiles/ Colaj Profimedia

Americanii au luat „foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Jordan Chiles a fost coborâtă pe locul cinci, după ce iniţial se clasase pe ultimul loc al podiumului. Decizia judecătorilor de la TAS i-a înfuriat pe americani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contestaţia depusă de Jordan Chiles, imediat după finala de sol, a fost anulată la TAS, pe motiv că a fost efectuată mult prea târziu. Astfel, americanca a rămas cu punctajul obţinut iniţial, iar Ana Maria Bărbosu a cucerit medalia de bronz.

Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz

Americanii au oferit reacţii dure, după decizia luată de TAS. Aceştia nu au fost de acord cu faptul că lui Jordan Chiles i-a fost retrasă medalia de bronz, medalie care îi va reveni Anei Maria Bărbosu.

Americanii consideră că judecătorii de la TAS i-au făcut o nedreptate lui Jordan Chiles şi au transmis că decizia luată de aceştia reprezintă un „furt”.

„De necrezut! Ce naiba? Medaliile României ar trebui să aibă un asterisc care să indice că au fost obținute doar pentru că s-au plâns până când au obținut ce au vrut”, „FIG a greșit acceptând contestația lui Chiles după ce a trecut un minut din termenul limită”, „România a văzut cât de complicată este situația și a decis să o facă și mai complicată, incredibil!”

Reclamă
Reclamă 4

„De necrezut!”, „România? Niște plângăcioși!”, „Furt pe față, hoție fără limite și la cel mai înalt nivel”, sunt doar câteva dintre reacţiile fanilor americani, pe Twitter, conform sport.ro.

Pe cine au dat vina americanii, după ce Jordan Chiles a rămas fără medalie de bronz

S-a aflat pe cine au dat vina americanii, după ce Jordan Chiles a rămas fără medalie de bronz. Aceştia au transmis un mesaj ferm şi au tras-o la răspundere pe antrenoarea gimnastei, anume Cecile Landi.

Jordan Chiles a depus contestaţia în finala de la sol, iar pe moment, arbitrii i-au acordat o notă mai mare decât cea primită de Ana Maria Bărbosu. Ulterior, după apelul făcut la TAS, judecătorii de la Lausanne au anulat rezultatul contestaţiei americanei, pe motiv că aceasta a fost depusă cu patru secunde mai târziu, decât prevede timpul regulamentar, de un minut.

Reclamă

„Ignoranța lui Cecile Landi a costat-o pe Jordan Chiles bronzul olimpic în controversa aprinsă din gimnastică.

Cecile Landi a făcut o greșeală care a costat-o o medalie olimpică pe Team SUA. Landi, care este antrenoarea principală a gimnastelor este privită drept una dintre cele mai bune antrenoare din toate timpurile. Totuși, când s-a adâncit controversa în privința lui Jordan Chiles, s-a descoperit că Landi a comis o greșeală. Potrivit regulamentului IOC, o gimnastă are la dispoziție 3-4 minute să depună o contestație.

Totuși, regulamentul se schimbă în privința ultimei gimnaste care participă. Acestea au la dispoziție doar un minut pentru a contesta scorul juriului. Aici a greșit Cecile Landi.

Potrivit comunicatului TAS, s-a descoperit faptul că Chiles a întârziat cu patru secunde la depunerea contestației. Pentru cei neinițiați, o contestație poate fi depusă doar de antrenorul acreditat, care, în acest caz, a fost Cecile Landi. Se pare că a calculat greșit și a întârziat patru secunde”, au notat americanii de la essentiallysports.com.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:50

„Nu sunt aici pentru bârfe!” Neil Lennon, adevărul despre Cristi Săpunaru! Motivul pentru care fundaşul e rezervă la Rapid

11:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa

11:15

Cum vrea să o convingă Nadia Comăneci pe Sabrina Voinea să continue în gimnastică! Anunţ despre medalia pe care i-o va oferi

11:02

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

10:52

„E nebunie!” Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers: „E prea târziu pentru asta!”

10:20

Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB! Anunţul făcut înaintea returului cu Sparta Praga: „Nu sunt probleme!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și