Închide meniul
Video

Show incredibil făcut de mii de români în timpul cursei lui David Popovici, la Jocurile Olimpice 2024. Ce s-a întâmplat la final

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2024, 22:14

Reclamă

Show incredibil făcut de mii de români în timpul cursei lui David Popovici, la Jocurile Olimpice 2024. Ce s-a întâmplat la final

David Popovici a devenit campion olimpic - Getty Images

Un show incredibil a fost făcut de mii de români în timpul cursei lui David Popovici, la Jocurile Olimpice 2024, care i-a adus medalia de aur la proba de 200 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a întâmplat la Ploieşti, la derby-ul dintre Petrolul şi Rapid. Cursa a avut loc chiar înainte de meci, iar aproape 10.000 de fani au urmărit cu sufletul la gură cursa istorică a marelui campion David Popovici.

Show incredibil făcut de mii de români în timpul cursei lui David Popovici, la Jocurile Olimpice 2024

Punctul culminant a avut loc la finalul cursei, atunci când miile de români au izbucnit în urale. Mai mult, din pieptul lor s-a auzit „România, România”, chiar de Ziua Imnului Naţional.

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 metri liber, luni seară, la Jocurile Olimpice de la Paris. Popovici a încheiat cursa într-un minut, 44 de secunde şi 72 de sutimi. El a fost urmat de britanicul Matthew Richardson (1.44.74) şi de americanul Luke Hobson (1.44.79).

Câți bani va primi David Popovici, după ce a câștigat aurul olimpic la 200 de metri liber

Elisabeta Lipă a anunțat câți bani va primi David Popovici, după ce a câștigat aurul olimpic la 200 de metri liber. La 19 ani, „Regele Natației” i-a adus României prima medalie la Jocurile Olimpice 2024.

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici a fost la două sutimi de secundă de podim, la JO 2020. A „răzbunat” la Paris rezultatul de atunci și a reușit cea mai importantă performanță a carierei. Înotătorul român a dat recital și a pus mâna pe cea mai strălucitoare medalie și singura care îi lipsea!

David Popovici nu are rival și și-a asigurat un premiu uriaș. COSR îl va recompensa cu o mică „avere” la revenirea în țară. Pentru medalia de aur, fenomenul natației românești va fi recompensat cu 140.000 de euro.

Poate fi doar începutul! De marți, David Popovici începe cursa și spre aurul olimpic la 100 de metri liber. De la ora 12:15, campionul nostru va lupta pentru calificarea din serii.

Reclamă

Va câştiga David Popovici o medalie şi la 100 de metri liber?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:45 30 iul.

„Simțiți presiunea?” Neil Lennon nu s-a ferit de cuvinte după Petrolul – Rapid 1-0: „Sunt foarte frustrat! Nu există scuze!”

0:18 30 iul.

Cristi Săpunaru a dezvăluit ce discuție a purtat cu Neil Lennon: „Asta mi-a explicat!”. Ultimatum după Petrolul – Rapid 1-0

23:55

Petrolul – Rapid 1-0. Neil Lennon rămâne fără victorie în Liga 1. Start dezastruos pentru giuleşteni

23:55

Foto„Şi-a făcut datoria!” Ion Ţiriac s-a înclinat în faţa lui David Popovici, după medalia de aur de la Jocurile Olimpice

23:50

Pe ce loc a ajuns România în clasamentul medaliilor la Jocurile Olimpice 2024, după AURUL cucerit de David Popovici

23:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 4. Finala la gimnastică pe echipe şi David Popovici ia startul la 100 de metri

1 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici a câştigat medalia de AUR! Samara şi Ionescu, eliminaţi 2 FotoPrimul sponsor care şi-a anunţat retragerea după controversa cu „Cina cea de Taină”: „Nu vrem să fim părtași la batjocură” 3 David Popovici e CAMPION OLIMPIC! A câştigat medalia de AUR la 200 de metri liber de Ziua Imnului Naţional. Fenomenală cursă 4 Russell, ce păcat! Opinia lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Belgiei 5 Jaqueline Cristian – Angelique Kerber 1-2! Înfrângere dramatică pentru româncă la Jocurile Olimpice 2024 6 Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2: „De asta am avut nervii la pauză! De ce doar pe el îl trimit?”
Citește și