Închide meniul

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

Dan Roșu Publicat: 1 august 2024, 13:32

Reclamă
Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: "Am dat efectiv totul"S

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar. la Paris - Getty Images

Simona Radiş a dezvăluit după argintul câştigat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, la proba de dublu vâsle feminin, că a fost la capătul puterilor la finalul cursei de 2.000 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Cele două au câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi au căzut pe treapta a doua a podiumului, la Paris. Bodnar şi Radiş fac parte şi din echipa de 8+1.

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024

„Pot să spun cu toată mândria că am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut. Nu sunt supărată. Sunt fericită că am luptat și nu am renunțat.

Pentru noi a fost un an foarte dificil și e bine să nu uităm să ne bucurăm de competiție în sine, pentru că dacă am alerga după aur, am face degeaba sport”, a spus Simona Radiş, după finala la dublu vâsle feminin.

„Ne bucurăm că am reușit să obținem acest rezultat. O să încercăm să facem o cursă foarte bună și la 8+1. Pentru noi nu s-au încheiat Jocurile Olimpice. Ne vedem pe 03 august”, a completat Ancuţa Bodnar.

Reclamă
Reclamă 4

Fabuloasele Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au adus a treia medalie pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce au obţinut argintul la dublu vâsle. În urmă cu trei ani, la Tokyo, ele caştigaseră medalia de aur.

Ancuţa şi Simona, ambele de 25 de ani, au încheiat cursa în şase minute, 50 de secunde şi 69 de sutimi.

Medalia de aur a revenit Noii Zeelande, iar pe trei s-a clasat Marea Britanie.

Reclamă

România a calificat nouă echipaje în Finalele A la JO de la Paris din cele douăsprezece pe care le-a avut: dublu vâsle feminin – categorie uşoară, dublu rame feminin, dublu rame masculin, patru rame masculin, dublu vâsle masculin, dublu vâsle feminin, patru rame feminin, opt plus unu feminin, opt plus unu masculin.

România are acum patru medalii la JO 2024, două de aur, câştigate de înotătorul David Popovici la 200 metri liber şi de Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea la dublu vâsle masculin, cea de argint cucerită de Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, şi una de bronz, obţinută de David Popovici la 100 metri liber.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:31

Surpriză uriaşă la turneul feminin de tenis de la Jocurile Olimpice! Zheng a învins-o pe Swiatek şi s-a calificat în finală!

16:08

FotoCum arată palmele campionilor olimpici Andrei Cornea şi Marian Enache. „Sunt muncite pentru aur”

15:51

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și