Închide meniul

Slovenia lui Giani Crețu e în sferturi la Jocurile Olimpice, la volei masculin! Elevii românului au învins campioana en-titre

Alex Ioniță Publicat: 2 august 2024, 20:49

Reclamă
Slovenia lui Giani Crețu e în sferturi la Jocurile Olimpice, la volei masculin! Elevii românului au învins campioana en-titre

Slovenia lui Giani Crețu e în sferturi la Jocurile Olimpice, la volei masculin!

Giani Cretu / Profimedia

Slovenia lui Giani Crețu e în sferturi, la Jocurile Olimpice de la Paris! Antrenorul român calificat naţionala de volei masculin a Sloveniei în sferturile de finală, de la Paris. Vineri s-a disputat derby-ul grupei A, între Slovenia şi campioana olimpică Franţa, iar echipa lui Geani Creţu a învins în faţa a mii de fani francezi. Ambele echipe sunt calificate în sferturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Slovenia lui Giani Crețu e în sferturi la Jocurile Olimpice, la volei masculin!

Slovenia a învins Franţa în faţa propriilor fani cu scorul de 3-2, pe seturi 25-20, 25-23, 25-27, 22-25, 15-11, notează news.ro.

În grupa A, Slovenia a învins anterior Canada, cu 3-1, şi Serbia, cu 3-0, şi se califică în sferturi neînvinsă. La rândul său, Franţa ajunge în sferturi de pe locul 2 al grupei.

Cu Geani Creţu pe banca tehnică, Slovenia este debutantă la Jocurile Olimpice. Tehnicianul român a obţinut rezultate remarcabile la cârma Sloveniei: bronz la Campionatele Europene, semifinale Campionat Mondial, calificare la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă
Reclamă 4

În 2023, Geani Creţu a fost numit de CEV cel mai bun antrenor din Europa.

Nadia Comăneci, întâlnire „de 10” cu Zinedine Zidane la Jocurile Olimpice!

Nadia Comăneci a avut o întâlnire „de 10” cu Zinedine Zidane la Jocurile Olimpice! „Zeița de la Montreal” a postat o fotografie cu legenda fotbalului francez, care s-a viralizat rapid.

Nadia Comăneci s-a întâlnit cu Zinedine Zidane la antrenamentele de gimnastică, așa cum a anunțat fosta sportivă, prin intermediul postării de pe rețelele de socializare.

Reclamă

Descrierea imaginii postate de Nadia a fost, de asemenea, una de senzație: „O legendă participând la gimnastică!”, a notat Nadia Comăneci, pe contul oficial de X, fostul Twitter.

La festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice, atât Zinedine Zidane cât și Nadia Comăneci au purtat torța olimpică. Fostul jucător francez i-a înmânat flacăra lui Rafael Nadal, în fața Turnului Eiffel.

De cealaltă parte, Nadia Comăneci a purtat flacăra olimpică în timp ce se afla într-o barcă, pe Sena, alături de Carl Lewis, Rafael Nadal și Serena Williams.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:52

Rareș Toader nu s-a calificat în finala probei de aruncare a greutății, la Jocurile Olimpice de la Paris!

22:35

LIVE TEXTDinamo – Gloria Buzău 2-0. Dennis Politic şi Opruţ au marcat pentru „câini”! Spectacol de ziua lui Cornel Dinu!

22:22

FotoNovak Djokovic, în lacrimi după ce s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice! Meci de vis, cu Alcaraz, pentru aurul olimpic!

22:16

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj

22:13

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | Toți ochii pe canotaj! Amăistroaie luptă pentru sferturi la tir cu arcul

21:49

Decizia lui Marius Măldărăşanu privind viitorul lui, după ce Hermannstadt a pierdut cu Oţelul şi e pe loc direct retrogradabil!

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat”
Citește și