Închide meniul

Ungurii, derapaj după ce Imane Khelif a învins-o pe Luca Hamori la Jocurile Olimpice

Publicat: 3 august 2024, 20:51

Reclamă
Ungurii, derapaj după ce Imane Khelif a învins-o pe Luca Hamori la Jocurile Olimpice

Ungurii, derapaj după ce Imane Khelif a învins-o pe Luca Hamori la Jocurile Olimpice

Profimedia

Ungurii, derapaj după ce Imane Khelif a învins-o pe Luca Hamori la Jocurile Olimpice. Imane Khelif se află în mijlocul unui scandal uriaş din cauza nivelului ridicat de testosteron.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imane Khelif a învins-o pe sportiva maghiară în sferturile de finală, iar presa din Ungaria a luat foc.

Ungurii, derapaj după ce Imane Khelif a învins-o pe Luca Hamori la Jocurile Olimpice

”Cromozomii masculini au câștigat. Luca Hamori a fost eliminată”, au scris cei de la publicaţia Sportal. Imane Khelif a învins-o pe Luca Anna Hamori şi şi-a asigurat o medalie olimpică. Pugilista algeriană Imane Khelif, aflată în mijlocul unei controverse de gen la JO 2024 de la Paris, a învins-o sâmbătă pe unguroaica Luca Anna Hamori în sferturile de finală ale categoriei welter, şi a asigurat ţării sale o medalie olimpică, scrie Reuters.

Khelif a avut un început de meci bun împotriva lui Hamori, lovind-o cu serii bine ţintite, câştigând lejer primele două runde, chiar dacă şi unguroaica a reuşit câteva lovituri puternice.

În runda finală, sportiva africană nu s-a mai întrebuinţat aşa mult şi a câştigat cu un scor mai strâns. Cele două pugiliste s-au îmbrăţişat după gongul final. Khelif şi taiwaneza Lin Yu-ting sunt ţinta unor critici virulente, fiind acuzate că au nivelul de testosteron mult peste limita admisă la femei, însă CIO le-a permis să concureze,scrie agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Vineri, Federaţia ungară de box s-a adresat CIO pentru a obiecta cu privire la participarea lui Khelif la turneu.

Khelif a câştigat meciul din optimile de finală în 46 de secunde, joi, după ce adversara ei italiană Angela Carini a abandonat în urma unei lovituri puternice primită în figură.

Scandal uriaş în boxul feminin! S-a retras după 46 de secunde împotriva pugilistei acuzate că este bărbat

A avut loc un scandal uriaş în boxul feminin, la Jocurile Olimpice 2024! Angela Carini, pugilista din Italia care a participat la categoria 66 kg de la Paris, s-a retras după doar 46 de secunde în meciul cu controversata Imane Khelif.

Reclamă

În 2023, pugilista din Algeria a fost exclusă de la Campionatele Mondiale, după ce a picat un test de eligibilitate de gen. Cu toate acestea, CIO a decis că Imane Khelif poate participa în proba de box feminin de la Paris.

Pugilista italiană Angela Carini a renunţat joi, după mai puţin de un minut, să lupte în sferturile de finală ale categoriei feminine -66 kg împotriva algeriencei Imane Khelif, prezentă la turneul olimpic în ciuda nivelurilor ridicate de testosteron care o excluseseră de la Campionatele Mondiale, scrie AFP, potrivit agerpres.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:54

FotoImagini apocaliptice la Ovidiu! Meciul a fost întrerupt în repriza a doua din cauza furtunii

22:40

LIVE TEXTFarul Constanța – Poli Iași 2-0. Rivaldinho şi Gabi Iancu au înscris. Meciul, întrerupt de două ori la Ovidiu!

22:33

Andreea Elena Taloş s-a clasat pe locul 10 în finala de triplusalt: „Mi-am îndeplinit cel mai mare vis!”

21:53

FotoNocturna a cedat la Farul – Poli Iaşi! Gică Hagi, criză de nervi la marginea terenului

21:25

„Ce urmează pentru mine?” David Popovici, reacţie sinceră după ce s-a întors acasă cu două medalii de la Jocurile Olimpice 2024

20:52

Prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs: „Şi-a pierdut somnul şi are mare anxietate!”. Dezvăluiri din interior

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 4 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 5 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 6 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”
Citește și