Închide meniul
Video

Cătălin Chirilă a pierdut duelul cu Martin Fuksa la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe! Românul îşi poate lua revanşa la Paris

Alex Masgras Publicat: 26 august 2023, 15:27

Reclamă

Cătălin Chirilă a pierdut duelul cu Martin Fuksa la Campionatele Mondiale

Cătălin Chirilă şi Martin Fucksa / Profimedia

Cătălin Chirilă a pierdut duelul cu Martin Fuksa la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe! Cehul, principalul rival al sportivului român, a obţinut medalia de aur în proba de 1000 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatele Mondiale de kaiac-canoe sunt exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 25-27 august.

Cătălin Chirilă a pierdut duelul cu Martin Fuksa la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe! Românul îşi poate lua revanşa la Paris

Martin Fuksa, medaliatul cu aur în cursa de 1000 de metri de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg, l-a învins în marea finală pe Cătălin Chirilă. Sportivul român, care a obţinut aurul în proba de 500 de metri, a trebuit să se mulţumească doar cu argintul după cursa de sâmbătă, în care nu a putut să apere titlul mondial cucerit în urmă cu un an, la Munchen.

La Duisburg, Fuksa şi-a adăugat în palmares al treilea titlu mondial, după cele cucerite în 2015 şi 2017. El mai are alte 12 medalii de aur la Campionatele Europene.

Cu toate acestea, Cătălin Chirilă a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris. Românul avea nevoie să termine în primii şase în fnala de sâmbătă pentru a fi sigur că va merge vara viitoare la Paris, acolo unde are şansa de a îşi lua revanşa în faţa lui Martin Fuksa.

Reclamă

Chiar dacă a obţinut medalia de aur, Martin Fuksa nu a reuşit să îşi doboare propriul record mondial, stabilit tot la Duisburg, în 2018. Atunci, cehul termina cursa cu un timp de 3:42.385, în timp ce astăzi a încheiat cursa cu un timp de 3:45.124.

„Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat.

Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate”, declara Cătălin Chirilă pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și