Închide meniul

Cătălin Chirilă e pregătit pentru Campionatele Mondiale de kaiac-canoe din perioada 25-27 august, exclusiv în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 8 august 2023, 13:10 / Actualizat: 21 august 2023, 13:21

Reclamă
Cătălin Chirilă e pregătit pentru Campionatele Mondiale de kaiac-canoe din perioada 25-27 august, exclusiv în AntenaPLAY

Cătălin Chirilă e pregătit pentru Campionatele Mondiale

Cătălin Chirilă / Profimedia

Cătălin Chirilă e pregătit pentru Campionatele Mondiale de kaiac-canoe ce vor avea loc la Duisburg, în Germania, în perioada 25-27 august, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chirilă va ajunge la Duisburg din postura de campion european, după titlul adjudecat anul trecut, la Munchen. El a câştigat aurul şi a înregistrat timpul de 3:49:68.

Cătălin Chirilă e pregătit pentru Campionatele Mondiale de kaiac-canoe din perioada 23-27 august, exclusiv în AntenaPLAY

Campionul european a postat pe contul său de Instagram un mesaj înaintea competiţiei de la finalul acestei luni: „Pregătit pentru Campionatele Mondiale”, a scris Chirilă, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cătălin Chirilă (@catalin_maxim_chirila)

Chirilă ajunge la Duisburg după Jocurile Europene de la Cracovia. Acolo, a obţinut un argint la proba de 500 metri, care nu este însă proba lui forte. El promite că îşi va lua revanşa în Germania, la 1000 de metri, unde se simte în largul său.

Reclamă

„Acolo va fi altceva, ne vom juca pe o mie de metri. Îi aştept pe toţi concurenţii să ne jucăm în curtea mea, cu jucăriile mele”, a spus Cătălin Chirilă, la Cracovia, după cursa de 500 de metri pierdută în faţa lui Martin Fuksa.

Ultima medalie europeană la canoe simplu 1.000 m fusese cucerită în 2011 la Belgrad de Iosif Chirilă (argint), iar ultimul titlu european a fost obţinut de Florin Mironcic (2006) la Racice.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și