Închide meniul

Cătălin Chirilă este gata de Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, care vor fi exclusiv în AntenaPLAY. Ce cadou vrea să-şi facă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2023, 12:28 / Actualizat: 21 august 2023, 13:16

Reclamă
Cătălin Chirilă este gata de Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, care vor fi exclusiv în AntenaPLAY. Ce cadou vrea să-şi facă

Cătălin Chirilă este gata de Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Catalin Chirilă, în timpul unui interviu / AntenaSport

Cătălin Chirilă este gata de Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, care pot fi urmărite exclusiv în AntenaPLAY în perioada 25-27 august. Tricolorul în vârstă de 25 de ani, din Tulcea, este pregătit să facă senzaţie şi să cucerească o nouă medalie de aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chirilă este campion mondial şi european la kaiac-canoe. Dacă la Mondialele de anul trecut, din 2022, nici nu a ştiut să se bucure după ce a câştigat proba de 1000 de metri, de această dată sportivul român are tot planul făcut.

Cătălin Chirilă este gata de Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Mai mult, acesta ştie şi cum va sărbători în cazul în care imnul îi va răsuna şi în competiţia care va fi găzduită în Germania.

Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat.

Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate„, a declarat Cătălin Chirilă pentru AntenaSport.

Reclamă

Primii 5 clasaţi de la Campionatele Mondiale se vor califica la Jocurile Olimpice de la Paris, la care visează şi Chirilă.

Deja sunt campion mondial şi european. Ce mi-a rămas este să devin campion olimpic. Aş putea spune ca o să devin un sportiv împăcat„, spunea Chirilă.

Cătălin Chirilă tocmai a impresionat şi la Jocurile Europene de la Cracovia. Acolo, a obţinut un argint la proba de 500 metri, care nu este însă proba lui forte. El promite că îşi va lua revanşa în Germania, la 1000 de metri, unde se simte în largul său.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima medalie europeană la canoe simplu 1.000 m fusese cucerită în 2011 la Belgrad de Iosif Chirilă (argint), iar ultimul titlu european a fost obţinut de Florin Mironcic (2006) la Racice.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” Vezi toate știrile
Citește și