Închide meniul
VIDEO

Cătălin Chirilă, prima reacţie după ce a cucerit aurul la 500 de metri, exclusiv în AntenaPLAY: „Iubesc această cursă!”

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2023, 19:35 / Actualizat: 26 august 2023, 15:48

Reclamă
Cătălin Chirilă, prima reacţie după ce a cucerit aurul la 500 de metri, exclusiv în AntenaPLAY: „Iubesc această cursă!

Cătălin Chirilă, prima reacţie după ce a cucerit aurul la 500 de metri, exclusiv în AntenaPLAY

Cătălin Chirilă, în timpul unei probe/ Profimedia

Cătălin Chirilă a oferit prima reacţie, după ce a cucerit aurul la 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg. Românul s-a declarat extrem de fericit, după finala care s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Chirilă este calificat şi în finala de la 1000 de metri, finală care se va vedea în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 13:01.

Vezi Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, exclusiv în AntenaPLAY.

Cătălin Chirilă, prima reacţie după ce a cucerit aurul la 500 de metri, exclusiv în AntenaPLAY

Cătălin Chirilă a recunoscut că proba de 1000 de metri rămâne favorita sa, însă a declarat că iubeşte şi proba de 500 de metri, mai ales după succesul din finala de la Mondialele de la Duisburg.

„Mă simt foarte bine, vă mulţumesc tuturor pentru încurajări. Iubesc această zonă. Cursa de 1000 de metri rămâne favorita mea. Dar o iubesc şi pe cea de 500 de metri, doar sunt campion mondial acum”, a declarat Cătălin Chirilă, după ce a cucerit aurul la 500 de metri.

Reclamă

În finala de la 500 de metri, Cătălin Chirilă a luat startul de pe linia a cincea. După primii 250 de metri din cursă, Chirilă era pe prima poziţie, însă finalul a fost unul strâns.

Românul s-a luptat pentru medalia de aur cu favoritul publicului, Conrad Scheibner. Chirilă a înregistrat timpul de 01:45.373, în timp ce germanul a terminat finala cu timpul de 01:45.723.

Este prima medalie de aur cucerită de Cătălin Chirilă la proba de 500 de metri, după ce la Mondialele de anul trecut din Canada, românul s-a clasat pe locul secund în finală.

Reclamă 4 / 0/3

Vezi mai jos finala de la 500 de metri, în care Cătălin Chirilă a cucerit aurul

La 1000 de metri, în finala de mâine, de la ora 13:01, Chirilă va lua startul tot de pe linia a cincea, şi se va lupta pentru cea mai strălucitoare medalie cu Pavlo Altukhov, Sebastian Brendel, Wiktor Glazunow, Martin Fuksa, Balazs Adolf, Queroz Giumaraes, Serghei Tarnovschi şi Connor Fitzpatrick.

Dacă va reuşi să se claseze între primii cinci sportivi, în finala de la 1000 de metri, Cătălin Chirilă se va califica automat şi la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Paris.

Chirilă, campion mondial şi european

Chirilă este campion mondial şi european la kaiac-canoe. Dacă la Mondialele de anul trecut, din 2022, nici nu a ştiut să se bucure după ce a câştigat proba de 1000 de metri, de această dată sportivul român are tot planul făcut.

„Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat.

Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate”, a declarat Cătălin Chirilă, pentru AntenaSport, înainte de a pleca spre Duisburg.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și