Închide meniul
VIDEO

VIDEO | Cătălin Chirilă, aur la 500 de metri, de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, exclusiv în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2023, 19:14 / Actualizat: 26 august 2023, 15:49

Reclamă
VIDEO | Cătălin Chirilă, aur la 500 de metri, de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, exclusiv în AntenaPLAY

Cătălin Chirilă, aur la 500 de m, de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Cătălin Chirilă, în timpul unei curse/ Agerpres

Cătălin Chirilă a obţinut medalia de aur în finala de de 500 de metri, de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg. Românul a obţinut o performanţă uriaşă, exclusiv în AntenaPLAY. El a încheiat proba cu timpul de 1.45.373.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Chirilă este calificat şi în finala de la 1000 de metri, finală care se va vedea sâmbătă, de la ora 13:01, de asemenea, exclusiv în AntenaPLAY.

Video cu cursa fenomenală a lui Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă, aur la 500 de metri, de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Cătălin Chirilă a luat startul în finala de 500 de metri de pe linia a cincea. Românul a avut o performanţă incredibilă, şi a obţinut timpul de

De altfel, şi în semifinale, Cătălin Chirilă a obţinut cel mai bun timp, fiind singurul care a coborât sunt 1,47.

Cătălin Chirilă era vicecampion mondial la proba de 500 de metri, după argintul cucerit la Mondialele de anul trecut, de la Halifax, din Canada.

Reclamă

În finala de la 1000 de metri, programată sâmbătă, de la ora 13:01, Cătălin Chirilă va lua startul tot de la linia a cincea, şi se va lupta pentru cea mai strălucitoare medalie cu Pavlo Altukhov, Sebastian Brendel, Wiktor Glazunow, Martin Fuksa, Balazs Adolf, Queroz Giumaraes, Serghei Tarnovschi şi Connor Fitzpatrick.

Dacă va reuşi să se claseze între primii cinci sportivi, în finala de la 1000 de metri, Cătălin Chirilă se va califica automat şi la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Paris.

Chirilă, campion mondial şi european

Chirilă este campion mondial şi european la kaiac-canoe. Dacă la Mondialele de anul trecut, din 2022, nici nu a ştiut să se bucure după ce a câştigat proba de 1000 de metri, de această dată sportivul român are tot planul făcut.

Reclamă 4 / 0/3

„Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat.

Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate”, a declarat Cătălin Chirilă, pentru AntenaSport, înainte de a pleca spre Duisburg.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
Vezi toate știrile
Citește și