Închide meniul
Video

Ilie Sprincean și Oleg Nuță şi-au împlinit visul, în direct în AntenaPLAY! Calificare la Jocurile Olimpice 2024

Dan Roșu Publicat: 27 august 2023, 13:33

Reclamă

Ilie Sprincean și Oleg Nuță şi-au împlinit visul, în direct în AntenaPLAY

Ilie Sprincean și Oleg Nuță / Facebook COSR

Ilie Sprincean și Oleg Nuță şi-au împlinit visul şi s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. Performanţa a venit în urma finalei de la 500 de metri de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, ce a fost exclusiv în AntenaPLAY, duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sprincean şi Nuţă au terminat finala pe locul 6, dar primele 8 poziţii merg la Jocurile Olimpice din Franţa, astfel că sportivii născuţi în Moldova au motive de bucurie. Ei pleacă de la Duisburg cu o medalie de bronz şi cu o calificare la JO.

Ilie Sprincean și Oleg Nuță şi-au împlinit visul, în direct în AntenaPLAY

„Canoiștii Ilie Sprincean și Oleg Nuță au terminat finala mondială de la Duisburg pe locul 6 la canoe dublu 500 m și au calificat ambarcațiunea tricoloră la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ilie și Oleg au demonstrat că sunt un echipaj puternic, au parcurs distanța motivați de visul pe care îl au din copilărie, să ajungă la Jocurile Olimpice. Ei și-au atins acest vis reprezentând România, țară care i-a ajutat să devină olimpieni. Ei au început canoea în Republica Moldova și au plecat de acasă după ce au câștigat medalii europene și mondiale la juniori pentru Republica Moldova”, se arată pe pagina de Facebook a COSR.

Reclamă

Cei doi nu sunt singurii sportivi prezenţi la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe care şi-au asigurat biletele către Paris. A făcut-o şi Cătălin Chirilă, după argintul obţinut la proba de 1000 de metri.

3 medalii pentru România, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Înainte de ultima zi a Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe, România se poate lăuda cu trei medalii, una de aur, una de argint și una de bronz.

Cătălin Chirilă, așa cum era de așteptat, a fost vedeta noastră la Duisburg. Sportivul de 25 de ani a cucerit aurul la 500 de metri și argintul la 1000 de metri, obținând și calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

A treie medalie a venit din partea lui Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă. Bronzul de la 1000 de metri a fost cucerit dramatic, echipajul iberic sosind la doar 4 de sutimi de secundă de sportivii noștri.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 2-1. Dublă de senzaţie a lui Joselu! Madrilenii, la un pas de o nouă remontada istorică 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” Vezi toate știrile
Citește și