Închide meniul
VIDEO

Programul românilor din ultima zi a Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe. Sprincean și Nuță, locul 6 în finala de 500 de metri

Antena Sport Publicat: 27 august 2023, 15:50

Reclamă
Programul românilor din ultima zi a Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe. Sprincean și Nuță, locul 6 în finala de 500 de metri

Programul românilor din ultima zi a Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe

Ilie Sprincean și Oleg Nuță, în timpul unei curse / Planet Canoe

Programul românilor din ultima zi a Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe cuprinde două finale care vor fi transmise live în AntenaPLAY, acolo unde ai putut vedea deja trei medalii adjudecate de sportivii noștri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Sprincean și Oleg Nuță caută a doua medalie de la Duisburg, în proba de 500 de metri. Asta după ce au cucerit bronzul la 1000 de metri. Ultimul reprezentant al țării noastre la Mondiale este Oleksandr Komiahin, care va concura la 5000 de metri, în ultimul act.

Programul românilor din ultima zi a Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe

Update: Românul Oleksandr Komiahin nu a încheiat finala de 5000 de metri, de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. Cursa a fost câştigată de Balazs Adolf.

Update 15:35: A început finala de 5000 de metri de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Update 13:01: Ilie Sprincean și Oleg Nuță au terminat pe locul 6 proba de 500 de metri liber şi s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Reclamă

Update 12:55: Proba de 500 de metri începe în câteva minute.

Finala probei de 500 de metri va avea loc duminică, de la ora 12:59 (ora României) și va fi exclusiv în AntenaPLAY. Sprincean și Nuță au ajuns în ultimul act, după o semifinală spectaculoasă.

Iniţial, românii au fost trecuţi pe grafică cu al doilea timp, după cehii Martin şi Petr Fuksa. Ar fi fost la cinci miimi de secundă în spatele rivalilor. Totuşi, după actualizarea oficială, Ilie şi Oleg au fost consideraţi câştigători. Au încheiat cu 01:39.306 şi au fost cu 3 miimi de secundă mai rapizi decât marii lor rivali!

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă au acces în ultimul act cu al doilea cel mai bun timp. Dintre cele trei semifinale, cei mai rapizi au fost spaniolii Cayetano Garcia şi Pablo Martinez, cu 01:38.894.

Una dintre ultimele probe de la Campionatele Mondiale de la Duisburg este cea de 5000 metri, unde vom avea și ultimul reprezentant al României. Oleksandr Komiahin va concura în ultimul act, de la ora 15:35, exclusiv în AntenaPLAY.

3 medalii pentru România, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Înainte de ultima zi a Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe, România se poate lăuda cu trei medalii, una de aur, una de argint și una de bronz.

Cătălin Chirilă, așa cum era de așteptat, a fost vedeta noastră la Duisburg. Sportivul de 25 de ani a cucerit aurul la 500 de metri și argintul la 1000 de metri, obținând și calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

A treie medalie a venit din partea lui Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă. Bronzul de la 1000 de metri a fost cucerit dramatic, echipajul iberic sosind la doar 4 de sutimi de secundă de sportivii noștri.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și