Închide meniul
Video

Adnan Guso, bosniacul care a jucat cinci ani în România, a dat verdictul înainte de Bosnia – România, meciul transmis în direct de Antena 1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 iunie 2022, 21:51

Adnan Guso a jucat cinci ani în Liga 1

Adnan Guso, în Bosnia / as.ro

Adnan Guso, fost portar bosniac care a apărat cinci ani în România, a dat verdictul înainte de Bosnia – România, partida din a doua etapă a Ligii Națiunilor, transmisă marți de Antena 1, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile naţionalei României revin la Antena 1, pentru următorii 6 ani. Transmitem viitoarele două confruntări ale tricolorilor: Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play).

Adnan Guso, bosniacul care a jucat cinci ani în România, a dat verdictul înainte de Bosnia – România

Bosniacul Adnan Guso s-a şocat cand a vazut ca fosta lui echipă, Dinamo, a cazut în B. El încă mai urmarește fotbalul românesc și nu are curaj să parieze pe Bosnia.

Bosniacul care a apărat la Craiova, Dinamo, Argeș și Pandurii, Adnan Guso, s-a făcut antrenor cu portarii, acasă, la Sarajevo. De la etajul 35 al clădirii care domină capitala, Guso admira orașul refacut total dupa război.

„Au murit peste 10.000 de oameni, e foarte greu… acum când vedem razboiul din Ucraina… spunem pentru ce sa mai existe razboiul?”, a spus Adnan Guso.

Reclamă

Pe stadionul din Sarajevo a fost eliminata Craiova Maxima acum 38 de ani.

Adnan Guso: „Naționala Bosniei nu joacă așa bine!”

Bosnia a făcut egal în Finlanda, înainte să joace cu România, marți, în direct la Antena 1, de la 21:45.

„Sper sa fie un egal. Acum nu jucam bine. Și sigur nu o să fie mai mult de 6-7.000 de suporteri. Naționala Bosniei nu joacă așa bine cum are numele din echipă”, a spus Adnan Guso.

Reclamă 4 / 0/3

De vedetele Dzeko și Pjanic trebuie să se ferească oamenii lui Iordănescu, marți, în direct la Antena 1, de la 21:45.

„Da, sigur… Edin Dzeko, Pjanic, avem în echipă jucători foarte înalți jucători, care vin la faze fixe și pot să dea gol cu capul”, a mai spus Guso.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și