Închide meniul
Video

Mesajul lui Edi Iordănescu, după Bosnia – România 1-0: „Eu răspund! Meritam un punct!” Despre Denis Alibec: „E suspect de ruptură!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2022, 0:30 / Actualizat: 8 iunie 2022, 1:42

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Captură Antena 1

Mesajul lui Edi Iordănescu, după Bosnia – România 1-0. Selecţionerul nu şi-a pierdut speranţa după al patrulea meci pe banca naţionalei. Edi Iordănescu nu a câştigat niciun meci din postura de selecţioner al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu şi-a pierdut speranţa, deşi România a început cu două înfrângeri în Liga Naţiunilor. Edi Iordănescu crede că România poate câştiga partidele cu Muntenegru şi Finlanda.

Mesajul lui Edi Iordănescu, după Bosnia – România 1-0: „Am avut ocaziile mari!”

O să încep cu ce am transmis vestiarului. Le-am spus băieţilor şi înainte de meci, şi la final, că atât timp cât este atitudinea corectă, când avem curaj, când muncim, când dăm ce avem mai bun pentru tricou, atunci eu sunt pregătit să îmi asum total responsabilitea şi asta fac.

Responsabilitatea rezultatului este a mea, echipa a răspuns bine, incomparabil cu ce a fost în primul joc, am avut atitudine, altă determinare. Am fost mult mai combativi, am alergat, am avut alt curaj. Am avut momente bune şi foarte bune. Să fim sinceri, din punctul meu de vedere şi cred că sunteţi în asentiment cu mine, cred că meritam cel puţin un punct.

Am avut ocaziile mari, am avut primii ocaziile, puteam să marcăm şi să deschidem scorul. Aşa vorbeam altfel acum. Din păcate da, plecăm fără puncte, însă eu sunt ferm pe poziţii, am încredere totală în grup şi mesajul meu este de forţă. Urmează două jocuri acasă, trebuie să scoatem maximum de puncte şi atunci sunt sigur că o să vedem altfel toate lucrurile.

Reclamă

În prima repriză am avut trei ocazii imense, am avut şi ghinion şi poate puţină lipsă de inspiraţie în faţa porţii. Dacă marcam, cu siguranţă căpătam mai mult curaj. Lucrurile au fost funcţionale, nu puteam să schimb de dragul de a schimba. Eram atent la câţiva jucători cu minute mai multe, care au pierdut un pic din energie, dar din păcate a venit acel gol în care am gestionat greşit. Nu am răspuns corect şi a trebuit să reacţionăm. Am schimbat 4 jucători de atac, am schimbat sistemul, am forţat şi din nou ghinion. Denis intră şi probabil are ruptură, e suspect de ruptură, am jucat în 10 oameni pe finalul de joc. Cinste lui că a alergat şi într-un picior şi a dat tot ce a putut„, a spus Edi Iordănescu la Antena 1, după Bosnia – România 1-0.

Edi Iordănescu invocă şi ghinionul

Edi Iordănescu are 4 meciuri pe banca naţionalei României şi nicio victorie. Iordănescu e de părere că a avut şi ghinion.

În primul rând ne-ar fi ajutat cel puţin un punct în această seară, dacă nu trei. Aveam nevoie pentru moral. Dar cum am spus grupului, eu sunt foarte încrezător şi optimist. Am spus, cât timp sunt aici o să dau tot ce pot, o să cred în ei necondiţionat. Nu vreau decât să văd atitudine şi spirit, ceea ce am văzut în seara asta. Este fotbal şi lucrurile pot evolua într-o direcţie care nu îţi place. În perioada de când sunt aici… sunt patru jocuri. În jocul cu Grecia meritam clar mai mult, în Israel am condus cu 2-0, am fost naivi şi am avut ocazii de 3-0. Cu Muntenegru nu meritam absolut nimic, astăzi meritam mai mult. Clar că este şi neşansă, dar lucrurile se pot întoarce împotriva mea”, a mai spus selecţionerul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și