Închide meniul

Alex Maxim, apel la suporteri după Bosnia – România 1-0: „Vrem ca lumea să fie alături de noi, să fie plin în Giulești!” România – Finlanda e în direct la Antena 1 (11 iunie, 21:45)

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2022, 1:07

Alex Maxim, apel la suporteri după Bosnia – România 1-0: „Vrem ca lumea să fie alături de noi, să fie plin în Giulești! România – Finlanda e în direct la Antena 1 (11 iunie, 21:45)

Alex Maxim, apel la suporteri după Bosnia – România 1-0

Alex Maxim, în timpul unui meci pentru România / Profimedia

Alex Maxim a făcut apel la suporteri după Bosnia – România 1-0. Echipa naţională a pierdut două meciuri consecutive în UEFA Nations League, iar decarul României le cere fanilor să umple stadionul în Giuleşti, în confruntarea cu Finlanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E dezamăgire. Am fost mai energici, mai cu viață, la meciul ăsta. Am avut câteva momente bune, a fost mai bine decât în Muntenegru. Nu meritam să pierdem, dar ăsta e fotbalul. Nici norocul nu este cu noi. Muncim în continuare și sperăm să luăm cele trei puncte meciul următor.

Alex Maxim, apel la suporteri după Bosnia – România 1-0

Nu a fost ușor după meciul din Muntenegru. Toți eram dărămați. Nu e ușor să vii după un asemenea meci, unde am fost foarte slabi. Nu vreau să vorbesc negativ. Vreau să îi încurajăm pe cei care vin din urmă. E mai ușor să îi integrezi când ai rezultate bune.

După înfrângere nu poate fi o atmosferă bună, chiar dacă am fost mai activi astăzi. E dezamăgire în continuare! Nu poți să fii fericit că ai pierdut doar cu 1-0. E tristețe, dezamăgire. Vrem ca lumea să fie alături de noi la meciurile următoare, să fie stadionul plin în Giulești. Cred că dacă vor vedea determinare, îi vom atrage. Sper să produce rezultate și să le dăm încredere celor mai tineri”, a declarat Alex Maxim.

Mesajul lui Edi Iordănescu, după Bosnia – România 1-0

Mesajul lui Edi Iordănescu, după Bosnia – România 1-0. Selecţionerul nu şi-a pierdut speranţa după al patrulea meci pe banca naţionalei. Edi Iordănescu nu a câştigat niciun meci din postura de selecţioner al României.

Reclamă

Edi Iordănescu nu şi-a pierdut speranţa, deşi România a început cu două înfrângeri în Liga Naţiunilor. Edi Iordănescu crede că România poate câştiga partidele cu Muntenegru şi Finlanda.

„O să încep cu ce am transmis vestiarului. Le-am spus băieţilor şi înainte de meci, şi la final, că atât timp cât este atitudinea corectă, când avem curaj, când muncim, când dăm ce avem mai bun pentru tricou, atunci eu sunt pregătit să îmi asum total responsabilitea şi asta fac.

Responsabilitatea rezultatului este a mea, echipa a răspuns bine, incomparabil cu ce a fost în primul joc, am avut atitudine, altă determinare. Am fost mult mai combativi, am alergat, am avut alt curaj. Am avut momente bune şi foarte bune. Să fim sinceri, din punctul meu de vedere şi cred că sunteţi în asentiment cu mine, cred că meritam cel puţin un punct.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut ocaziile mari, am avut primii ocaziile, puteam să marcăm şi să deschidem scorul. Aşa vorbeam altfel acum. Din păcate da, plecăm fără puncte, însă eu sunt ferm pe poziţii, am încredere totală în grup şi mesajul meu este de forţă. Urmează două jocuri acasă, trebuie să scoatem maximum de puncte şi atunci sunt sigur că o să vedem altfel toate lucrurile.

În prima repriză am avut trei ocazii imense, am avut şi ghinion şi poate puţină lipsă de inspiraţie în faţa porţii. Dacă marcam, cu siguranţă căpătam mai mult curaj. Lucrurile au fost funcţionale, nu puteam să schimb de dragul de a schimba. Eram atent la câţiva jucători cu minute mai multe, care au pierdut un pic din energie, dar din păcate a venit acel gol în care am gestionat greşit.

Nu am răspuns corect şi a trebuit să reacţionăm. Am schimbat 4 jucători de atac, am schimbat sistemul, am forţat şi din nou ghinion. Denis intră şi probabil are ruptură, e suspect de ruptură, am jucat în 10 oameni pe finalul de joc. Cinste lui că a alergat şi într-un picior şi a dat tot ce a putut„, a spus Edi Iordănescu la Antena 1, după Bosnia – România 1-0.

Recomandări
  • Alex Maxim, apel la suporteri după Bosnia – România 1-0
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, 11 iunie, de la 21.45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și