Închide meniul
EXCLUSIV

Bănel Nicoliţă, despre spiritul pe care trebuie să îl aibă fotbaliştii la echipa naţională: „Bă, eu trebuie să câştig! Indiferent cu cine joc!” Hai, România! În fiecare zi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2022, 14:39

Bănel Nicoliţă, despre spiritul pe care trebuie să îl aibă fotbaliştii la echipa naţională: „Bă, eu trebuie să câştig! Indiferent cu cine joc! Hai, România! În fiecare zi

Bănel Nicoliță vrea ca FCSB să câştige titlul

AS.ro

  • Bănel Nicoliţă, despre meciurile de la naţionala României
  • Bănel a fost căpitan o singură dată

Bănel Nicoliţă a dezvăluit că, pentru el, a juca pentru echipa naţională este lucrul care poate motiva cel mai mult un fotbalist. Nicoliţă şi-a adus aminte că era extrem de motivat când evolua pentru naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a jucat de 37 de ori pentru echipa naţională şi a marcat un singur gol. Într-un interviu acordat pentru Antena Sport, Bănel a spus că trăirile pe care le avea când juca pentru echipa naţională nu se pot compara cu nimic. Pentru Nicoliţă, a fost o mândrie să poarte tricoul echipei naţionale.

Bănel Nicoliţă, despre meciurile de la naţională: „Am dat tot ce aveam mai bun!”

Eu cât l-am purtat (n.r. – tricoul naţionalei) am dat tot ce am avut mai bun. Sper ca şi ei să facă acelaşi lucru, pentru că echipa naţională înseamnă milioane de inimi. Şi să te gândesti că, în faţa televizorului, când joci, acei oameni stau cu sufletul la gura şi aşteaptă ceva de la tine. Şi atunci te gândeşti: Bă, când sunt acolo trebuie să dau totul, frate!

Reclamă

Când îmbrac acest tricou de la echipa naţională a României trebuie să mă gândesc: Bă, eu trebuie să câştig! Indiferent cu cine joc„, a spus Bănel Nicoliţă într-un interviu acordat în exclusvitate Antena Sport.

Bănel  a fost şi căpitan într-un singur meci la naţională.

Reclamă

„Am purtat banderola cu mândrie. Cum să nu-mi vină? (n.r.- tricoul). Îmi vine perfect! Acum mă îmbrac. A îmbrăca tricoul echipei naționale înseamnă cea mai mare bucurie. Nu există bucurie mai mare. Acest tricou este pentru mândrie„, a spus Bănel Nicoliță, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Reclamă 4 / 0/3

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”
Concluziile lui Edi Iordănescu după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:44
Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1: „Trebuie să găsim soluţii!” Mesaj direct pentru Ianis Hagi