Închide meniul
Video

Belodedici, convins că zidul galben de la EURO 2024 va impresiona şi în America dacă România va ajunge la World Cup!

Publicat: 29 august 2024, 20:45

Reclamă

Belodedici, convins că zidul galben de la EURO 2024 va impresiona şi în America dacă România va ajunge la World Cup!

Belodedici a scos românii în stradă, cu Generaţia de Aur, la Mondialul american. Şi aşteaptă nopţi istorice şi de la Generaţia de suflet, tot în America.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belodedici e convins că zidul galben de la EURO va impresiona şi în America, dacă România va ajunge la Mondial după 28 de ani.

Belodedici, convins că zidul galben de la EURO 2024 va impresiona şi în America dacă România va ajunge la World Cup!

Românii sunt peste tot, și în Europa, și în America, peste tot. O să fie mulți români dacă o să ajungem acolo”, a spus Belodedici.

Şefa marketingului de la FRF e sigură că, împreună cu fanii, naţionala României va avea multe seri de poveste şi în drumul spre World Cup.

Am fost impresionată până la lacrimi după meciul cu Olanda, când suporterii au rămas în tribune şi i-au aplaudat foarte mult timp pe jucători. Echipa a simţit că a avut suporterii alături 100%”, a declarat Iulia Niculae Cuciurean.

Reclamă
Reclamă

„(n.r: Crezi că suporterii vor fi și în preliminariile aștea alături de tricolori, în drumul spre Mondial?) Eu cred că da. Cu toții ne dorim ca România să câștige fiecare meci”, a răspuns Marius Niculae.

Reclamă
Recomandări

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:49

FCSB şi-a aflat posibilii adversari din grupa Europa League! Manchester United şi FC Porto, pe lista stelară. Cum arată urnele

23:46

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la FCSB după calificarea în grupele Europa League! Ce a spus de vânzarea lui Darius Olaru!

23:38

„Mi-a dat Hristos ce mi-am dorit!” Gigi Becali, discurs războinic după calificarea FCSB-ului în grupele Europa League

23:26

Câţi bani va primi FCSB după calificarea în grupa principală Europa League. „Tun” financiar reuşit de Gigi Becali!

23:20

FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League

23:12

„De ce l-ai mai cumpărat, dacă îl ţii pe bancă?” Dan Petrescu, criticat după umilinţa cu Pafos! Jucătorul făcut praf: „E dator”

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu
Citește și