Închide meniul
Video

George Puşcaş a ratat incredibil, cu poarta goală, în Bosnia – România! Nu a profitat de un „cadou” uluitor făcut de adversari

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iunie 2022, 22:31 / Actualizat: 8 iunie 2022, 1:44

George Puşcaş a ratat incredibil cu poarta goală în Bosnia - România

Antena 1

George Puşcaş a ratat incredibil cu poarta goală în minutul 19 al meciului Bosnia – România, din UEFA Nations League. Atacantul s-a aflat în poziţie excelentă, însă nu a reuşit să deschidă scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În direct la Antena 1 şi pe Antena Play, Puşcaş a semnat una dintre cele mai mari ratări ale carierei. Vârful de 26 de ani, care a surprins în Serie B, nu a izbutit să înscrie dintr-o poziţie ideală!

George Puşcaş a ratat incredibil cu poarta goală în Bosnia – România

În minutul 19, George Puşcaş a primit o pasă de la adversar, dar nu a reuşit să profite de „cadoul” uluitor. Atacantul l-a driblat pe portarul Sehic, a rămas cu poarta goală, însă nu a reuşit să înscrie. Fundaşul Anel Ahmedhodzic, de la Malmo FF, a scos balonul de pe linia porţii!

Puşcaş a marcat ultima dată pentru naţionala României în 2020, într-un amical câştigat cu Belarus. Înscria atunci, cu un minut înainte de pauză şi ducea scorul la 4-0. În cele din urmă, tricolorii s-au impus cu 5-3.

George Puşcaş, desemnat jucătorul lunii pentru Pisa

George Puşcaş (26 ani) a fost desemnat jucătorul lunii pentru Pisa. Atacantul român cotat la 2.5 milioane de euro a marcat pe bandă rulantă, iar italienii au decis să îl recompenseze cu titlul de cel mai bun jucător al lunii aprilie.

Reclamă

Recent, George Pușcaș a marcat un nou gol pentru Pisa. A punctat în confruntarea din deplasare cu Frosinone, scor 2-1, din ultima etapă a sezonului de Serie B. Românul a marcat în minutul 16, cu o reluare pe spate din șase metri.

George Pușcaș are 8 reuşite în 17 meciuri disputate pentru Pisa în Serie B. Românul are în cont și un assist.

În ultimul meci, Pisa a câștigat cu 2-1 meciul de la Frosinone. Sibilli a marcat celălalt gol al oaspeților, în timp ce gazdele au punctat prin autogolul lui Leverbe. Mariu Marin, celălalt român din lotul lui Pisa, a fost schimbat în minutul 90+2.

Reclamă 4 / 0/3

Grație acestui succes, Pisa a terminat pe locul al treilea în Serie B, poziție ce îi asigură prezența la barajul de promovare în primul eșalon din Italia. Echipa lui Pușcaș și Marin va juca cu câștigătoarea duelului dintre locurile 6 și 7, adică Ascoli ori Benevento.

Pușcaș a venit la Pisa în iarnă

George Puşcaş a fost împrumutat la Pisa de la Reading, în iarnă, şi poate juca, sezonul viitor în Serie A. Italienii au opţiunea de a-l cumpăra cu 5 milioane de euro, la vară, dacă obţin promovarea. Puşcaş a mai jucat în trecut pentru italienii de la Inter, Bari, Benevento, Novara şi Palermo.

„Am ajuns aici şi am găsit un grup foarte unit. Am simţit asta din prima clipă. Colegii m-au primit foarte bine. Mai am atât de multe de îmbunătățit și de oferit. Mai este un drum lung de parcurs pentru a ajunge la potențialul meu maxim. Sunt diferențe față de Anglia, evident din punct de vedere tactic pentru că în Italia se joacă mai mult tactic. Tu gestionezi jocul mai mult după părerea mea, iar în Anglia se poate reveni mult mai repede de la 3-0 la 3-3. Acolo este un campionat mult mai fizic”, a spus George Puşcaş la prezentarea oficială de la Pisa.

Atacantul român are o cotă de piaţă de 2.5 milioane de euro, potrivit Transfermark, de două ori mai puţin decât avea în 2019. George Pușcaș a primit cea mai mare notă, după Monza – Pisa 1-2

Pușcaș a reușit un gol frumos și a fost foarte activ de-a lungul meciului. Jurnaliştii Tuttomercatoweb au lăudat prestaţia internaţionalului român, pe care l-au recompensat cu cea mai mare notă: 7.5.

„Puşcaş a marcat primul său gol în tricoul negru-albastru, oferind o mostră a calităţilor sale fizice și tehnice care, cu siguranță, sunt peste medie. S-a luptat pentru fiecare minge ca și când ar fi fost ultima”, a notat publicaţia italiană Tuttomercatoweb.

Reclamă
Recomandări
  • George Puşcaş a ratat incredibil cu poarta goală în Bosnia – România
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și