Închide meniul

Distanța fabuloasă alergată de Istvan Kovacs în duelul stelar Manchester City – Real Madrid 4-3. Hai România! În fiecare zi

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 aprilie 2022, 9:54

Distanța fabuloasă alergată de Istvan Kovacs în duelul stelar Manchester City – Real Madrid 4-3. Hai România! În fiecare zi

Istvan Kovacs, înconjurat de jucătorii lui Manchester City

Profimedia Images

Istvan Kovacs a reușit prestația carierei pe Etihad. Arbitrul român a condus ca la manual duelul stelar Manchester City – Real Madrid 4-3, din semifinalele UEFA Champions League. Kovacs a impresionat atât prin deciziile excelente luate, cât și prin forma fizică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a alergat enorm în meciul dintre Manchester City și Real Madrid, pentru a fi mereu aproape de fază.

Distanța fabuloasă alergată de Istvan Kovacs în Manchester City – Real Madrid 4-3

Fostul internațional Bogdan Stelea a dezvăluit că arbitrul român a bifat o distanță fabuloasă, de 13,4 kilometri, mai mare decât mulți jucători aflați pe teren.

“Am vorbit cu cineva, nu dau nume, un arbitru, mi-a spus că a alergat 13,4 kilometri, mai mult decât mulți fotbaliști. Sunt mijlocașii cei care aleargă, dar arbitrul trebuie să fie în permanență acolo, să fie aproape de orice.

Aveau atac pozițional când Real pleacă pe contraatac și iese faza golului 3. Cât a trebuit el să fugă după faza respectivă! Probabil era undeva aproape de careul lui Real Madrid.”, a spus Bogdan Stelea, pentru digisport.ro.

Reclamă

Câți bani a primit Istvan Kovacs după ce a condus meciul istoric Manchester City – Real Madrid 4-3

Fostul arbitru Marius Avram a dezvăluit suma cu care a fost remunerat Istvan Kovacs pentru meciul de pe Etihad, din semifinalele UEFA Champions League.

„Sumele sunt publice. Onorariul arbitrilor pe plan internațional, la UEFA, nu este în funcție de nivelul meciului arbitrat, ci este în funcție de nivelul la care este arbitrul.

De exemplu, Istvan Kovacs, care este în categoria Elite, indiferent ce meci arbitrează, în Europa League, în Conference League, în Champions League, el primește același barem. Baremul este undeva la 5.000 de euro pentru fiecare mec

Reclamă 4 / 0/3

În țările arabe, sunt cam 10.000 de dolari la un meci arbitrat. Arabii plătesc bine, plătesc pentru elita europeană, le plac arbitrii tari, îi aduc să arbitreze meciurile importante.”, a spus Marius Avram, pentru digisport.ro.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și