Închide meniul

Florin Tănase vrea să-l învingă pe prietenul Radunovic, în Muntenegru – România. Hai, România! În fiecare zi

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2022, 19:13

Florin Tănase vrea să-l învingă pe prietenul Radunovic, în Muntenegru – România. Hai, România! În fiecare zi

Florin Tănase, înainte de Muntenegru - România

Florin Tănase, la conferința de presă dinainte de Muntenegru - România / as.ro

  • România debutează în Nations League împotriva echipei Muntenegru
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Florin Tănase vrea să-l învingă pe prietenul Radunovic, în Muntenegru – România. Colegi la FCSB, ei vor fi adversari în primul meci al tricolorilor din campania de Nations League. Golgheterul Ligii 1 nu e speriat de numele mari din lotul adversarilor și are încredere în lotul selecționat de Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu l-am tras de limbă, a minţit. Nu cred că este un dezavantaj (n.r. că îi ştie pe jucătorii de la FCSB), pentru că mâine nu va juca FCSB cu Muntenegru. Sunt mulţi alţi jucători în componenţa lotului şi nu cred că o să ştie cum vom începe noi mâine.

Florin Tănase vrea să-l învingă pe prietenul Radunovic, în Muntenegru – România

Nu am făcut glume, eu îi urez succes (n.r. lui Radunovic), dar după meciul de mâine şi până la începerea meciului retur de la Bucureşti

Reclamă

E normal ca suporterii să aibă aşteptări de la noi. Este un nou început, cu siguranţă nu va fi uşor, mai ales în meciul de mâine când vom întâlni un adversar dificil, care va fi foarte agresiv. Dar noi trebuie să fim pregătiţi, să fim uniţi şi cu siguranţă, dacă ne vom ridica la nivelul lor de agresivitate, putem avea câştig de cauză.

Cu siguranţă nu va fi uşor, nu cred că foarte mulţi jucători din componenţa lotului actual sunt obişnuiţi să joace din 3 în 3 zile. Dar suntem mulţi jucători aici. Atât cât vom juca fiecare, trebuie să dăm totul pe teren, să ajutăm echipa naţională cât putem. Când nu mai putem are cine să ne ia locul.

Reclamă

Nu ştiu, asta rămâne de văzut mâine (n.r. dacă va conta absenţa lui Savic). Cu siguranţă Savic este un jucător foarte valoros. Joacă la o echipă foarte puternică, dar cu siguranţă sunt jucători în lotul lor care îi pot înlocui cu bine.„, a spus Florin Tănase.

Risto Radunovic le-a pus gând rău „tricolorilor”

România va juca cu Bosnia, Finlanda, Muntenegru în UEFA Nations League. Risto Radunovic, fundașul muntenegrean de la FCSB, este convins că naţionala sa se va impune.

”Mă bucur că suntem în aceeași grupă în Liga Națiunilor. Primul meci se joacă în Muntenegru, dar mai e ceva timp până atunci. Am vorbit puțin cu colegii din națională despre România. Mai glumesc cu colegii din vestiarul FCSB, le-am zis că ‘o să vă batem’!

Reclamă 4 / 0/3

Naționala României mi se pare foarte talentată, cu jucători foarte buni, cu viitor bun. Și de la FCSB sunt 3-4 jucători extraordinari, Tănase, Coman, Octavian Popescu, Darius Olaru. Plus Man, Răzvan Marin, Mihăilă, Ianis Hagi. Îmi place, sunt talentați. Grupa e foarte echilibrată, dar cred că Bosnia are cea mai matură echipă. E o grupă echilibrată, nu are o favorită clară”, a transmis Risto Radunovic în cadrul unei conferinţe de presă, după tragerea la sorți din Nations League.

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile din Nations League

Nicolae Stanciu, Dennis Man și Ianis Hagi sunt marii absenți din lotul lui Edi Iordănescu. În schimb, trei jucători au fost convocați în premieră – Ștefan Târnovanu (portar, 22 de ani, FCSB), Marius Ștefănescu (extremă, 23 de ani, Sepsi) și Nicolae Păun (mijlocaș defensiv, 23 de ani, Sepsi), potrivit FRF.ro.

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 15/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0)

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 6/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 16/2), Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 12/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0), Virgil Ghiță (KS Cracovia | Polonia, 1/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 71/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 9/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 23/1), Mario Camora (CFR Cluj, 7/0), Marius Ștefănescu (Sepsi OSK, 0/0)

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (Rakow Czestochowa | Polonia, 5/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 22/3), Darius Olaru (FCSB, 3/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 52/6), Sergiu Hanca (KS Cracovia | Polonia, 5/0), Florin Tănase (FCSB, 11/1), Octavian Popescu (FCSB, 2/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 0/0), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 7/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 17/3), Alexandru Crețu (Universitatea Craiova, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 37/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 3/0)

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 23/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 15/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 27/8)

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi