Închide meniul
Video

George Puşcaş, ghinionistul de serviciu în Bosnia – România 1-0: „E tristeţe, e ceva normal! Baţi, pierzi, trebuie să treci peste!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2022, 0:22 / Actualizat: 8 iunie 2022, 1:42

George Puşcaş, ghinionistul de serviciu în Bosnia - România 1-0

George Puşcaş, în timpul meciului Bosnia - România / Profimedia

George Puşcaş a fost ghinionistul de serviciu în Bosnia – România 1-0. Atacantul a semnat două ratări uriaşe în prima repriză. La prima a rămas singur cu poarta, însă nu a reuşit să înscrie, iar la a doua a trimis cu capul puţin peste poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Următorul meci la României este sâmbătă, 11 iunie, cu Finlanda, în direct la Antena 1, de la 21:45.

George Puşcaş, ghinionistul de serviciu în Bosnia – România 1-0

„Meciul ăsta a fost puţin diferit, am simţit şi noi că am intrat altfel în joc. A fost un joc mai bun decât cel de dinainte şi ne simţeam mai bine între noi. Din păcate nu am reuşit să deschidem scorul şi am fost… am fost penalizaţi la una dintre singurele lor ocazii.

Pur şi simplu l-am văzut pe portar ieşit, am avut spaţiu să-l driblez, dar nu ştiam că va ajunge cineva atât de repede în poartă şi a scos de pe linia porţii.

Deocamdată e tristeţe, e ceva normal, dar după 3 zile e un alt meci. Ar trebui să trecem peste, ăsta e fotbalul. Baţi, pierzi, trebuie să treci ziua următoare peste pentru că ar putea să se schimbe lucrurile de la un meci la altul

Reclamă

(Cum credeţi că vă vor primi oamenii în Giuleşti?) Nu ar trebui să ne preocupăm prea mult la cum ne vor primi oameni, ar trebui să ne gândim mai mult la noi, să acumulăm puncte”, a declarat George Puşcaş la finalul meciului.

George Puşcaş şi Andrei Burcă au semnat ratarea serii în Nations League

George Puşcaş şi Andrei Burcă nu au reuşit să înscrie dintr-o poziţie incredibilă şi au semnat ratarea serii în meciul Bosnia – România, din Nations League, care a fost în direct pe Antena 1 şi Antena Play.

În minutul 37, naţionala noastră putea marca primul gol în această ediţie din Liga Naţiunilor. Învinşi în Muntenegru cu 0-2, jucătorii lui Edi Iordănescu au avut un ghinion uriaş la Zenica.

Reclamă 4 / 0/3

Mario Camora a reuşit o pasă prin care a surprins toată defensiva gazdelor. Mingea a ajuns la Burcă, cel care a încercat să reia din prima. Fundaşul de la CFR Cluj doar a „şters” mingea, care a ajuns la George Puşcaş. Lovitura acestuia de cap, din marginea careului mic, l-a luat la ţintă pe portarul Bosniei.

Balonul a ajuns după la Andrei Burcă, dar şutul acestuia a trecut razant pe lângă poarta din stânga lui Sehic. Jucătorul venit de la campioana României s-a aşezat în genunchi şi şi-a pus mâinile în cap.

George Puşcaş a mai avut o ratare incredibilă, cu poarta goală. În minutul 19 s-a aflat în poziţie excelentă, însă nu a reuşit să deschidă scorul. Puşcaş a semnat una dintre cele mai mari ratări ale carierei. Vârful de 26 de ani, care a surprins în Serie B, nu a izbutit să înscrie dintr-o poziţie ideală!

Jucătorii lui Edi Iordănescu s-au întrecut în erori la golul primit

Golul primit de România în Bosnia, în meciul din UEFA Nations League, a venit într-un mod total surprinzător. Tricolorii au semnat ratări uriaşe, dar au gafat în defensivă în minutul 68.

George Puşcaş şi Andrei Burcă nu au putut să înscrie din poziţii ideale. Au făcut-o gazdele de la Zenica la prima ocazie importantă din repriza secundă.

Duljevic a avut o incursiune în flancul stâng şi l-a driblat cu uşurinţă pe Cristi Manea. A centrat în apropierea porţii, acolo unde Niţă a încercat să intervină. Portarul lui Edi Iordănescu a respins numai până la Smail Prevljak, care a trimis cu uşurinţă mingea în poartă.

Atacantul de 27 de ani, de la Eupen, intrase după pauză în locul starului Edin Dzeko. Tot el reuşise să puncteze şi trei zile în urmă, în remiza cu Finlanda. A smuls atunci un punct în minutul 90+3.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și