Închide meniul

Gică Popescu, în ziua în care a fost căpitanul lui Ronaldo și Guardiola, cu Bobby Robson și Jose Mourinho pe bancă. Hai, România! În fiecare zi!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2022, 13:14

Gică Popescu, în ziua în care a fost căpitanul lui Ronaldo și Guardiola, cu Bobby Robson și Jose Mourinho pe bancă. Hai, România! În fiecare zi!

Gică Popescu, amintire de aur

Gică Popescu, în timpul finalei Cupei Cupelor / Facebook Gică Popescu

Gică Popescu a postat pe Facebook o fotografie din ziua de 14 mai 1997, când a ridicat deasupra capului Cupa Cupelor, din postura de căpitan al Barcelonei, într-o echipă în care evoluau Pep Guardiola și Ronaldo „Fenomeno”, antrenată de Bobby Robson și Jose Mourinho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a comemorat momentul de glorie din urmă cu 25 de ani printr-un mesaj emoționant. „M-am simțit ca și cum aș fi urcat pe Everest!”, a scris „Baciul”.

Gică Popescu, aminiri de aur, în ziua în care a fost căpitanul lui Ronaldo și Guardiola

„Atunci când am urcat pe Everest! Ieri, 14 mai, s-au împlinit 25 de ani de când am câștigat Cupa Cupelor cu Barcelona, 1-0 contra lui Paris Saint Germain, prin golul marcat de brazilianul Ronaldo din penalty.

Am făcut parte dintr-o echipă extraordinară, condusă de un antrenor extraordinar: Bobby Robson. Cu un tânăr secund pe măsură, Jose Mourinho. Când am ridicat trofeul în calitate de căpitan al unei echipe in care jucau Ronaldo, Stoicikov, Figo, Guardiola, Vitor Baia, m-am simțit ca și cum aș fi urcat pe Everest. Ce moment, ce amintiri!”, a scris Gică Popescu, pe Facebook.

Reclamă

Gică Popescu a jucat pentru Barcelona între 1995 și 1997, perioadă în care a adunat aproape 100 de jocuri în tricoul catalanilor.

În sezonul 1996/1997, Barcelona a câștigat Cupa, Cupa Cupelor și Supercupa și s-a clasat pe locul al doilea în campionat. Catalanii erau antrenați de legenarul Sir Bobby Robson, iar secund era Jose Mourinho.

În finala Cupei Cupelor, Barcelona a învins-o cu 1-0 pe Paris Saint-Germain, grație unui gol marcat de Ronaldo „Fenomeno”.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și