Închide meniul

Hai, România! În fiecare zi. Alex Dobre, dublă de vis în Franța! Atacantul nostru face furori la Dijon

Cosmin Cioboată Publicat: 23 aprilie 2022, 14:53

Hai, România! În fiecare zi. Alex Dobre, dublă de vis în Franța! Atacantul nostru face furori la Dijon

Alex Dobre, atacantul lui Dijon

Profimedia

  • Alex Dobre face furori în Franța!
  • Atacantul român a reușit o dublă de vis pentru Dijon

Alex Dobre (23 de ani) a reușit o dublă fabuloasă în „thriller-ul” Dijon – Guingamp, scor 3-3. Atacantul român a marcat de două ori în prima repriză a meciului din Ligue 2. Deși conducea cu 3-0 la pauză, Dijon a fost egalată dramatic în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Dobre continuă să facă furori la Dijon, în liga a doua din Franța. Atacantul de bandă, în vârstă de 23 de ani, a marcat o dublă în partida cu Guingamp, încheiată cu scorul de 3-3.

Alex Dobre face furori în Franța! Atacantul român a reușit o dublă de vis pentru Dijon

Dijon a deschis scorul încă din primul minut al meciului, prin Aurelien Scheidler. Apoi a ieșit la rampă Alex Dobre. Atacantul român, cu 3 selecții la naționala olimpică a României, a înscris în minutul 27, după o pasă oferită de Valentin Jacob.

Reclamă

Alex Dobre a lovit din nou înainte de pauză și a dus scorul la 3-0. A fost cel de-al 7-lea gol înscris de român în actualul sezon de Ligue 2. Dobre a expediat și 3 assist-uri în stagiunea curentă din Franța.

Dijon părea să aibă meciul sub control, însă Guingamp a forțat și a reușit o revenire spectaculoasă. Oaspeții au marcat în minutele 54, 80 și 90+1 și au smuls un punct pe terenul lui Dijon.

Reclamă

Alex Dobre, în formă excelentă în Ligue 2

Alex Dobre a fost schimbat în minutul 81, la scorul de 3-2. Atacantul de bandă stânga a bifat cifre excelente în duelul cu Guingamp, fiind desemnat „Omul meciului”.

Cu 3 etape rămase până la finalul sezonului, Dijon se află pe locul 13 în Ligue 2. Echipa lui Dobre se află la 9 puncte deasupra zonei retrogradării și la 20 sub locurile care duc la barajul pentru promovare.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul timpului, Alex Dobre a adunat 11 selecții la naționalele de tineret ale României: 3 la U17 și 8 la U21. În plus, atacantul de 23 de ani a fost convocat de Mirel Rădoi și la lotul olimpic la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a început ca titular în toate cele 3 partide.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”